Βίντεο-ντοκουμέντο: Πώς κλέβουν κινητά σε βενζινάδικα - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Βίντεο-ντοκουμέντο: Πώς κλέβουν κινητά σε βενζινάδικα

featured image

Τον τρόπο με το οποίο επιτήδειοι κλέβουν κινητά, την ώρα που ανυποψίαστοι οδηγοί βρίσκονται σε βενζινάδικο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας πρατηρίου υγρών καυσίμων στα δυτικά προάστια της Αττικής.

Στο βίντεο, που παρουσιάζει το MEGA φαίνεται ο δράστης της κλοπής να προσποιείται τον περαστικό και να παραμονεύει μέχρι ο ιδιοκτήτης να βγει από το αυτοκίνητο του είτε για να πληρώσει είτε για να βάλει βενζίνη.

Τότε ο δράστης βρίσκει ευκαιρία και πλησιάζει το αυτοκίνητο και αρπάζει από το ταμπλό δύο κινητά τηλέφωνα. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί αλλά στη συνέχεια έκλεψε και άλλο ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο, όπως αποδείχθηκε, ήταν του ιδιοκτήτη του πλυντηρίου αυτοκινήτου.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Για την κλοπή, η οποία σημειώθηκε περίπου στις 20:30 το βράδυ πριν από λίγες ημέρες, έχει ήδη υποβληθεί καταγγελία τόσο από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου όσο και από τον ιδιοκτήτη του πλυντηρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κληρονομιά 2 δις, ακίνητα, media: Έτσι μοιράστηκε η περιουσία του Μίνωα Κυριακού- Τι πήραν τα 3 παιδιά & η Μαρί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αίμα, σπέρμα και… πολύ χρήμα – Οι υποθέσεις που συντάραξαν το πανελλήνιο και θα απασχολήσουν τα δικαστήρια

[/expander_maker]