Χοντρό κράξιμο στη Σκορδά -«Άπατη θα πας. Εμείς θα ντρεπόμασταν να βγούμε με τέτοιο τίτλο» - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Χοντρό κράξιμο στη Σκορδά -«Άπατη θα πας. Εμείς θα ντρεπόμασταν να βγούμε με τέτοιο τίτλο»

featured image

Το έχω πει και θα συνεχίσω να το λέω και να το γράφω. Καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος. Ο απλός κόσμος που βλέπει τηλεόραση και ουχί οι αγορασμένοι ακόλουθοι.

  • Και αυτός ο κόσμος έχει και άποψη και φωνή και μιλάει όταν βλέπει κάτι που δεν του αρέσει. Αυτό συνέβη και μετά το trailer του Σκάι που αφορά στην εκπομπή της Σκορδά. Ο κόσμος αντιδρά και δηλώνει την αγανάκτηση του με το όνομα που επέλεξαν. Το πρωινό μου.

Ένας τίτλος ίδιος με το πρωινό του Αντ1. Το τι γράφουν αφήστε. Είναι εκείνες οι στιγμές που δεν πιστεύεις πως ο κόσμος θα ασχοληθεί με έναν τίτλο εκπομπής, οι στιγμές εκείνες που τον υποτιμάς και όμως δε θα έπρεπε. Γιατί οι τηλεθεατές ξέρουν πια κι έχουν μάθει βλέποντας τόσα χρόνια ψυχαγωγικές εκπομπές. Έτσι λοιπόν κράζουν την Φαίη Σκορδά για την επιλογή της γράφοντας ακόμα πως οι ίδιοι θα ντρεπόντουσαν να βγουν από ένα άλλο κανάλι με το ίδιο όνομα που είχε η εκπομπή τους στο προηγούμενο κανάλι. Την κατηγορούν για έλλειψη φαντασίας , πρωτοτυπίας, έμπνευσης και είναι σίγουροι, όπως εκείνοι γράφουν, πως θα πατώσει «Απάτη θα πας και με τον ίδιο τίτλο. Κάνε παρέα με την Μαλέσκου» «Λάθος επιλογή να η θυμίζει εκπομπή αλλού καναλιού. Και χωρίς το Λιάγκα δε λέει τίποτα» Δείτε και τα υπόλοιπα σχόλια τους.