Ήθελε να τη… γνωρίσει και να τη βοηθήσει οικονομικά – Τι λέει ο 35χρονος που κατηγορείται ότι βίασε τρεις φορές τη 12χρονη - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Ήθελε να τη… γνωρίσει και να τη βοηθήσει οικονομικά – Τι λέει ο 35χρονος που κατηγορείται ότι βίασε τρεις φορές τη 12χρονη

featured image




Ο 35χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες στα δυτικά προάστια για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό και σύμφωνα με κατηγορητήριο, βίασε τουλάχιστον τρεις φορές την ανήλικη, μίλησε στο Star (λίγο πριν τη σύλληψή του) και ισχυρίστηκε ότι συναντήθηκαν για να γνωριστούν και να τη βοηθήσει οικονομικά.

«Περί χρημάτων και περί υπηρεσιών που έδινε η συγκεκριμένη κοπέλα αν και εγώ δεν έκανα χρήση των υπηρεσιών, κάποια λεφτά έδωσα σε μια κοπέλα… δεν έγινε κάτι το μεμπτό. Ότι έδωσα σαν καλοκάγαθος άνθρωπος δυστυχώς ή ευτυχώς… είμαι ένας άνθρωπος με αρκετές ευαισθησίες. Μου έλεγε ότι μιλούσε χρόνια, δηλαδή δεν το έκανε 3, 4, 5, 7 μήνες που μιλάμε… το έκανε χρόνια αυτό!», είπε αρχικά ο 35χρονος.

Σε ερώτηση για το πόσο χρονών νόμιζε ότι ήταν το παιδί και αν το συνάντησε, απάντησε:

«17,5 στα 18… αν θυμάμαι καλά σε μια συνομιλία που θυμάμαι πάνω κάτω… αυτό είχε ισχυριστεί … και μάλιστα μου είχε πει και ότι είχε και γενέθλια σε λίγες ημέρες … Δεν της είχα ξαναστείλει. Εντάξει της έδωσα κάποια λεφτά…that’s it. Αυτό… της είχα δώσει κάποια λεφτά. Ένα μετρό ήταν εκεί… ναι ένα μετρό ήταν… ένα μετρό ήταν εκεί που μου είπε (σ.σ. να συναντηθούν). Της είχα δώσει κάποια λεφτά αυτό… ό,τι είχα πάνω μου εκείνη τη στιγμή… είχα 70-80 ευρώ. Δεν είχα άλλα… αυτά της είχα δώσει».



Για το αν βίασε τη 12χρονη, ο 35χρονος που δηλώνει εισοδηματίας, απάντησε αρνητικά και πρόσθεσε ότι πήγε να τη συναντήσει από… περιέργεια:

«Όχι ρε πας καλά; Ούτε καν, ούτε καν. Κατάλαβα ότι είχε κάποιες δυσκολίες λέω κι εγώ πάρε αυτά τα λεφτά… και άμα έχω θα σου ξαναστείλω. Αυτό. Δεν έγινε και τίποτα. Τη συνάντησα έτσι για… πώς να στο πω από παραφροσύνη, από χαζομάρα λέω πάω να το δω αυτό το κορίτσι να μιλήσουμε να πούμε καμιά κουβέντα. Αυτό. Να ακούσω γιατί το κάνει αυτό… Πιο πολύ από περιέργεια να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια παρότι δεν είμαι δημοσιογράφος. Και μου είπε κάποιες πληροφορίες… Για βιοποριστικούς λόγους, δεν είχαν να φάνε… ζούσαν με επιδόματα… ήταν πολλά, αρκετά παιδιά… δεν μου είχε πει νούμερο… και γι’ αυτό το κάνει χρόνια όμως… δεν το έκανε τώρα… μου είχε λέει το κάνει αρκετό καιρό… το κάνει χρόνια».

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν του φάνηκε περίεργο όταν συνάντησε τη 12χρονη το θέμα της ηλικίας και αν την ξαναρώτησε πόσο χρονών είναι. Ο 35χρονος απάντησε: «Ναι, εννοείται την ξαναρώτησα και πολλές φορές, εννοείται και επέμενε».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...