Sam Bankman – Fried: Μεγιστάνας κρυπτονομισμάτων έχασε 15 δισεκατομμύρια σε ένα βράδυ - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Sam Bankman – Fried: Μεγιστάνας κρυπτονομισμάτων έχασε 15 δισεκατομμύρια σε ένα βράδυ

featured image


μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Sam Bankman – Fried είδε την περιουσία του να εξανεμίζεται κυριολεκτικά μέσα σε ένα βράδυ, αφού έχασε 15 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το bloomberg.com, είναι το το 94% της περιουσίας του διευθύνων συμβούλου του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων FTX, ενώ σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη κατάρρευση του πλούτου που έχει βιώσει ποτέ ένας δισεκατομμυριούχος μέσα σε μια μέρα.

Μάλιστα, την Τρίτη, ο 30χρονος διευθύνων σύμβουλος ανακοίνωσε ότι η FTX πωλείται στην ανταγωνιστική εταιρεία Binance προκειμένου να ανακουφιστεί από μια σοβαρή κρίση ρευστότητας.

Σημειώνεται, ότι ξαφνικές απώλειες αυτού του μεγέθους είναι κοινές μεταξύ των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, αλλά ποτέ ένας δισεκατομμυριούχος δεν έχασε ένα τόσο τεράστιο ποσοστό της περιουσίας του μέσα σε μια μέρα, σύμφωνα με το Insider.



Παραδείγματος χάριν, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχασε 29 δισεκατομμύρια δολάρια στις 3 Φεβρουαρίου, αλλά η καθαρή του περιουσία εξακολουθούσε να υπολογίζεται στα 84,3 δισεκατομμύρια δολάρια εκείνη την ημέρα.

Επίσης, τον Νοέμβριο του 2021, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, έχασε 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε δύο ημέρες όταν ρώτησε τους χρήστες του Twitter εάν έπρεπε να πουλήσει το 10% του μεριδίου του στην αυτοκινητοβιομηχανία του.

newsbeast.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...