«Υπάρχουν κάτι μπάζα που δεν έπρεπε καν να κάνουν τηλεόραση» - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

«Υπάρχουν κάτι μπάζα που δεν έπρεπε καν να κάνουν τηλεόραση»

featured image


Έξω από τα δόντια μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για τα τηλεοπτικά δρώμενα και τη δική της πορεία.

«Είμαι αντιδήμαρχος πρασίνου στη Γλυφάδα, τρέχω όλη μέρα. Να είναι καλά το τηλεμάρκετινγκ, γιατί έβγαλα λεφτά κι έφτιαξα το σπίτι στο χωριό. Στην αρχή ντρεπόμουν πολύ, αισθανόμουν αμήχανα, ένιωθα ότι δεν μου ταιριάζει. Ήμουν κομπλαρισμένη, αλλά μετά το πήρα στον χαβαλέ», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μηλιαρέση.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίοδο που έγινε μητέρα και όσα χρειάστηκε να αφήσει πίσω. «Μετά την επιτυχία του Ρουκ Ζουκ, έκανα το παιδί μου. Ήθελαν τότε να κάνω πρωινό στο MEGA απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη», εξήγησε.



«Θα έπρεπε να λείπω όλη μέρα και δεν ήθελα να αφήνω το μωρό. Αν έκανα τώρα εκπομπή, θα πήγαινα πολύ καλύτερα από όλες», συμπλήρωσε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Τέλος, η πρώην παρουσιάστρια σημείωσε πως υπάρχουν πολλές παρουσιάστριες σήμερα στην τηλεόραση, οι οποίες δεν θα έπρεπε να είχαν εκπομπές.

«Υπάρχουν κάτι μπάζα που δεν έπρεπε καν να κάνουν τηλεόραση. Κάνουν, γιατί έχουν κολλητάρια εκεί μέσα. Το έγραψες αυτό; Αυτό παθαίνεις, όταν παίρνεις φόρα και μιλάς πολύ», δήλωσε χιουμοριστικά κλείνοντας.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...