Βόμβα από τον πατέρα της Καρολάϊν – “Σκότωσε την κόρη μου για να μην την σκοτώσει η…” - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Βόμβα από τον πατέρα της Καρολάϊν – “Σκότωσε την κόρη μου για να μην την σκοτώσει η…”

featured image


Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας της Καρολάιν Ντέιβιντ Κράουτς υποστήριξε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, επειδή ήξερε πως ο ίδιος ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μπάμπης και η Καρολάιν σύχναζαν σε συγκεκριμένο εστιατόριο. Ο ιδιοκτήτης του ήταν μπλεγμένος με συμμορία ναρκωτικών. Πρότεινε στον Μπάμπη να μπει στο «κόλπο» μεταφέροντας ναρκωτικά με το ελικόπτερο.

Φυσικά έναντι μεγάλης χρηματικής αμοιβής. Ο Μπάμπης έκανε αυτή τη δουλειά όμως η Καρολάιν το ανακάλυψε. Ο Ντέιβιντ Κράουτς χαρακτηρίζει «χαζό» το Μπάμπη, όχι μόνο επειδή δεν κατάφερε να κρύψει όσα έκανε, αλλά και επειδή είπε μετά στην συμμορία πως γνωρίζει τα πάντα η σύζυγός του.

«Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι συνέβη. Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν συνέχιζε τη διακίνηση ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε αμέσως για Φιλιππίνες .  Έτσι, εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι, ότι “το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει». Τότε από την συμμορία του είπαν «δε μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό!». 



Σύμφωνα με τον πατέρα της Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη καθώς θα την σκότωσε το καρτέλ ναρκωτικών με το οποίο είχε μπλέξει. «Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει και θα πρέπει να την ξεφορτωθούμε” του είπαν. Και εκείνος είπε δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Ετσι στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε πως αν δεν το έκανε εκείνος θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας».




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...