Ο Γιάννης Πλούταρχος αρνήθηκε να τραγουδήσει στο νυχτερινό κέντρο - Όχι όμως και η Πάολα - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Ο Γιάννης Πλούταρχος αρνήθηκε να τραγουδήσει στο νυχτερινό κέντρο - Όχι όμως και η Πάολα

featured image


Την απόφασή του να μη συμμετάσχει στο πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαρτίου, γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Γιάννης Πλούταρχος.

Το νυχτερινό μαγαζί που τις προηγούμενες ημέρες είχε παραμείνει κλειστό λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που είχε κηρυχθεί λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, χθες βράδυ αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά δημοσιεύοντας μάλιστα στα social media και την αφίσα του μαγαζιού ανακοινώνοντας κανονικά την εμφάνιση των δυο καλλιτεχνών που συμμετέχουν σε αυτό, τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά, ο Γιάννης Πλούταρχος θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του σε μια ένδειξη πένθους για την τραγωδία που ζει η χώρα μας. Γι’ αυτό και ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει στο πρόγραμμα.





[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

«Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δε θα συμμετάσχω στο αποψινό πρόγραμμα» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Γιάννης Πλούταρχος.



Πάολα: Δίνει όλα τα χρήματα από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στο νοσοκομείο της Λάρισας

Το βράδυ του Σαββάτου (04.032023) η Πάολα τραγούδησε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, σε αντίθεση με τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος δήλωσε πως θα απέχει από την πίστα για ακόμα μια ημέρα, λόγω της τραγωδίας με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η εμφάνισή της Πάολας, ωστόσο, προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις, με το κοινό να αφήνει πολλά αρνητικά σχόλια για την τραγουδίστρια στα social media. Πολλοί τόνιζαν ότι και εκείνη θα έπρεπε να κρατήσει πιο χαμηλό προφίλ και σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των νεκρών από την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, να μην βγει στη σκηνή.

Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, εξηγώντας πως σκοπός της είναι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εν λόγω εμφάνιση να δοθούν στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε από χρήστη του TikTok και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η δημοφιλής τραγουδίστρια ακούγεται να λέει πάνω από τη σκηνή:

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας», με το κοινό της να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Δείτε βίντεο:

[/expander_maker]





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...