«Σφαγή» Βασιλακόπουλου με Γιαννάκο στον αέρα: «Έχετε τον κάφρο για τηλεθέαση» – «Δεν ντρέπεστε λίγο;» - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

«Σφαγή» Βασιλακόπουλου με Γιαννάκο στον αέρα: «Έχετε τον κάφρο για τηλεθέαση» – «Δεν ντρέπεστε λίγο;»

featured image

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής του OPEN όπου παρευρέθηκε ο Μιχάλης Γιαννακός και ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Άγρια κόντρα ξέσπασε on air όταν ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του Open μαζί με τον καθηγητή πνευμονολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή με τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο ήταν καλεσμένη και η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη η οποία εξηγούσε την κατάσταση με τους γιατρούς και τις πιέσεις που δέχονται τα νοσοκομεία. Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Μιχάλης Γιαννακός ο οποίος υπογράμμισε την απουσία 7.000 υγειονομικών λόγω αναστολής.

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος απάντησε σε υψηλούς τόνους: «Καταρχήν δεν γίνεται να είσαι υγειονομικός και να μην πιστεύεις στην επιστήμη. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ βασικό. Υπάρχουν ελλείψεις, πρέπει να καλυφθούν. Και υπάρχουν πάρα πολλοί επιστήμονες (…)».


Κάποια στιγμή ο κ. Βασιλακόπουλος απάντησε αρνητικά, στην ερώτηση αν πιστεύει ότι οι 7.000 μη εμβολιασμένοι γιατροί που είναι σε αναστολή πρέπει να επιστρέψουν στα νοσοκομεία.


Τότε ο κ. Γιαννάκος απάντησε «κι όμως ο κ. Βασιλακόπουλος είναι στην επιτροπή του υπουργείου, να τον χαίρονται». Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ακούστηκε να λέει «γα@@@ο μου» και ο Μιχάλης Γιαννάκος του απάντησε «κύριε Βασιλακόπουλε μην εκτρέπεστε, δεν είμαστε στο πεζοδρόμιο».

Δείτε το βίντεο

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News