Γιαγιά 105 χρονών λέει πως το μυστικό της μακροζωίας της είναι τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Γιαγιά 105 χρονών λέει πως το μυστικό της μακροζωίας της είναι τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια

featured image

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα που γιόρτασε τα 105α γενέθλιά της λέει ότι ποτέ δεν περίμενε να ζήσει για τόσο πολύ- ειδικά με τον τρόπο ζωής της.

Η Helen Granier, από το Palm Harbor, αποδίδει τη μακροζωία της στο ποτό, το κάπνισμα και το ξενύχτι.

Η υπερήλικας γιόρτασε την Παρασκευή τα 105α γενέθλιά της μαζί με στενούς φίλους στο Coral Oaks Independent Living Facility, όπου ζει τα τελευταία 9 χρόνια.

“Ποτέ δεν περίμενα να ζήσω τόσο πολύ,” αναφέρει η Helen στο WTSP. “Κανένας από την οικογένειά μου δεν έζησε τόσο.”

Η Helen πέρασε τη μέρα της μιλώντας για ιστορίες και γελώντας με τις παλιές καλές εποχές.

“Έπινα μπύρα, και κάπνιζα και απ’ όλα. Έμενα ξύπνια μέχρι αργά, ξέρετε, χοροί και τέτοια, και μετά πήγαινα στη δουλειά,” δήλωσε.

Η χήρα θυμήθηκε την αγάπη της για τα τυχερά παιχνίδια και δήλωσε πως εκπλήρωσε το όνειρό της να πάει στο Λας Βέγκας έπειτα από το θάνατο του συζύγου της.

“Ο σύζυγός μου δεν με πήγαινε στο Βέγκας, επειδή ήξερε ότι μου άρεσε να παίζω. Ναι, μου άρεσε να παίζω στους κουλοχέρηδες. Έτσι πήγα στο Λας Βέγκας αφού πέθανε,” σημείωσε.

Η Helen έχει εντυπωσιακή μνήμη και αναφέρει χαρακτηριστικά πως θυμάται μέχρι και τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η ίδια λέει: “Θυμάμαι τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρέπει να ήμουν μόλις τριών ή τεσσάρων, αλλά θυμάμαι ότι ο θείος μου ήρθε σπίτι για να δει τη μητέρα μου, που ήταν άρρωστη με φυματίωση.”

Μπορεί η υπερήλικας να μην έχει το πρότυπο για τη μακροζωία το οποίο συνιστούν οι γιατροί, εντούτοις όλοι μπορούμε να πάρουμε μερικές συμβουλές από την στάση ζωής της κας Helen!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

105th birthday party

LIVE NOW | Helen Granier of Palm Harbor is celebrating her 105th birthday at the Coral Oaks Independent Living Facility. Happy birthday, Helen! wtsp.com

Gepostet von 10News WTSP am Freitag, 15. Juni 2018