Πα-τέρας καταδικάστηκε σε 244 χρόνια φυλάκισης επειδή βίασε την νεογέννητη κόρη του και της έσπασε τα πλευρά και τα πόδια - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Πα-τέρας καταδικάστηκε σε 244 χρόνια φυλάκισης επειδή βίασε την νεογέννητη κόρη του και της έσπασε τα πλευρά και τα πόδια

featured image

Ένας άνδρας από το Τέξας  έχει καταδικαστεί σε 244 χρόνια φυλάκισης για το βιασμό του νεογέννητου μωρού του ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο 27χρονος Patricio Medina, παραδέχτηκε ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά στην κόρη του το 2014, σύμφωνα με την Waco Tribune-Herald.

Patricio Medina (pictured) was found guilty of five charges related to the horrific rape and assault on his one-month-hold daughter who prosecutors said had endured

Ο κρατούμενος, κατά τη διάρκεια της διήμερης δίκης του, καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση και για κακοποίηση βρέφους.

Η αστυνομία κλήθηκε στις 14 Μαρτίου του 2014 σε ένα σπίτι στη λεωφόρο Delano στο Waco, όταν έλαβε μια αναφορά για σωματική κακοποίηση σε ένα μωρό ενός μηνός.

Medina (right) was sentenced to three 80-year-sentences which will run concurrently 

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί, ο Medina παραδέχτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών δύο ημέρες νωρίτερα.

Ο  Medina είπε στην αστυνομία ότι έσπασε τα πλευρά και τα πόδια του κοριτσιού και το ταρακουνούσε κάθε φορά που τσακωνόταν με τη γυναίκα του.

Εκτός από τον τραυματισμό του βρέφους, οι εισαγγελείς τον καταδίκασαν και για το βιασμό του, που έλαβε χώρα τον φετινό Μάρτιο.