38χρονη μάνα γέννησε μέσα σε πλοίο την ώρα του ταξιδιού και ο καπετάνιος θα γίνει νονός - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

38χρονη μάνα γέννησε μέσα σε πλοίο την ώρα του ταξιδιού και ο καπετάνιος θα γίνει νονός

featured image

Πριν το πλοίο φτάσει στον προορισμό του, στα Χανιά, είχε έναν ακόμη επιβάτη.

Με έναν επιπλέον «απρόσμενο »επιβάτη, την ώρα που έπλεε στη μέση του πελάγους, βρέθηκε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μία 38χρονη, έγκυος στον έβδομο μήνα, επέβαινε στο πλοίο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά για Χανιά, και ξαφνικά την έπιασαν οι πόνοι της γέννας.

Και ιδού το αποτέλεσμα!

Μέσα στο πλοίο, ήρθε στον κόσμο πρόωρα ένα αγοράκι, τα ξημερώματα Δευτέρας.

Ο καπετάνιος του «Ελευθέριος Βενιζέλος» άλλαξε κατεύθυνση στο πλοίο και προσέγγισε στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο, προκειμένου μητέρα και βρέφος να παραληφθούν από ασθενοφόρο και να διακομιστούν στο νοσοκομείο ούτως ώστε να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κατόπιν, αφού τους δόθηκαν στο νησί οι πρώτες βοήθειες, ταξίδεψαν με ελικόπτερο για την Αθήνα, καθώς το βρέφος εξαιτίας της πρόωρης κύησης έπρεπε να νοσηλευθεί σε θερμοκοιτίδα.

Τέλος, αφού όλα πήγαν καλά, η μητέρα του εκμυστηρεύτηκε ότι πρότεινε στον καπετάνιο να γίνει ο νονός του νέου μέλους της οικογένειάς της, ενώ και ο σύζυγός της δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την έκβασή της γέννας αφού εκείνος ήταν που βοήθησε τη γυναίκα του να γεννήσει.