Εικόνες σοκ - Audi R8 κόπηκε στη μέση μετά από σύγκρουση με VW Van - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Εικόνες σοκ - Audi R8 κόπηκε στη μέση μετά από σύγκρουση με VW Van

featured imageΈνα Audi R8 κόπηκε στη μέση μετά από σύγκρουση με ένα VW Van στο δρόμο μεταξύ των πόλεων Kastelbell και Latsch, στα σύνορα της Αυστρίας με τη βόρεια Ιταλία, το περασμένο Σάββατο το πρωί. Σύμφωνα με το site ειδήσεων «News Suedtirol», ο οδηγός του Audi σώθηκε σαν από θαύμα σχεδόν χωρίς τραυματισμό, με ελαφρές εκδορές. Στο σημείο έφτασε άμεσα τμήμα της εθελοντικής πυροσβεστικής ομάδας της πόλης Latsch. Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του Van ενώ και οι δύο οδηγήθηκαν προληπτικά σε τοπικό νοσοκομείο.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Οι αρχές χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να ξανανοίξουν το δρόμο και να τον δώσουν στην κυκλοφορία, κυρίως επειδή υπήρχαν πολλά υγρά (για τα οποία χρησιμοποίησαν σκούπα δρόμου), αλλά και εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης. Στις φωτογραφίες διακρίνεται το ελαφρύ φορτηγό να είναι χτυπημένο εμπρός αριστερά με τον τροχό του να είναι σπασμένος. Όσο για το Audi R8 δεύτερης γενιάς φαίνεται η σύγκρουση να του έκανε περισσότερη ζημιά αποκολλώντας το πίσω τμήμα του, μαζί με τον κινητήρα V10 και τον οπίσθιο άξονα.
Ευτυχώς, η καμπίνα των επιβατών δεν επηρεάστηκε άμεσα (όπως διακρίνουμε στις εικόνες) και έτσι ο οδηγός του δεν είχε σοβαρό τραυματισμό. Οι αερόσακοι έκαναν τη δουλειά τους, όπως και η δομή του R8, η οποία στο μοντέλο δεύτερης γενιάς διαθέτει περισσότερα τμήματα από ανθρακόνημα και λιγότερα μεγάλα εξαρτήματα από αλουμίνιο. Ο οδηγός του R8 θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του εξαιρετικά τυχερό, αφού υποψιαζόμαστε ότι πρέπει πρώτα να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και μετά να συγκρούστηκε με το VW. [newsauto] [carscoops] [/expander_maker]