Κάποιοι εξοργίστηκαν με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Κάποιοι εξοργίστηκαν με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ

featured image

Ενθουσιασμός για τον ερχομό του νέου μέλους επικρατεί στη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη, που ο αγαπημένος της εγγονός, πρίγκιπας Χάρι θα γίνει μπαμπάς.

Την είδηση ότι η Μέγκαν Μαρκλ περιμένει παιδί, την έκανε γνωστή το Παλάτι με επίσημη ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας κι ενώ το πριγκιπικό ζεύγος είχε φτάσει στην Αυστραλία, στο πλαίσιο της πρώτης του υπερπόντιας περιοδείας του. Και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε ενθουσιασμό και στον κόσμο, που δείχνει μία ιδιαίτερη αδυναμία στον Χάρι και τη Μέγκαν.

Αλλά, τα συναισθήματα χαράς κι ενθουσιασμού δεν τα συμμερίστηκαν όλοι. Και για του λόγου το αληθές, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις στα social media για την ημέρα που επέλεξαν να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη. Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τη νεογνική απώλεια και την απώλεια κύησης και η 15η Οκτωβρίου έχει επιλεχθεί ως η Ημέρα Μνήμης για τις αποβολές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και την παιδική θνησιμότητα.

Κι εκατοντάδες χρήστες θεώρησαν ως την πλέον άσχετη ημέρα για να ανακοινώσουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα γίνει μητέρα, θεωρώντας ότι θα μπορούσαν να περιμένουν και να την έκαναν την επομένη, ως ένδειξη σεβασμού.

Άλλοι, πάλι, σχολίασαν με ειρωνική διάθεση ότι το ζευγάρι έδωσε μία «πισώπλατη μαχαιριά» στην εξαδέλφη του πρίγκιπα Χάρι, Ευγενία, η οποία παντρεύτηκε την περασμένη Παρασκευή. Κι αυτό διότι με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, έστρεψαν το ενδιαφέρον πάνω τους και δεν άφησαν την πριγκίπισσα Ευγενία να χαρεί λίγο την προσοχή που είχε απ’ όλους και κυρίως, από τον Τύπο.

Νταϊάνα ή Άρθουρ;

Και για του λόγου το αληθές, ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα στοιχήματα, που αφορούν στο όνομα που θα πάρει το μωρό, το οποίο αναμένεται να γεννηθεί τον Απρίλιο του 2019, σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο.

Το γραφείο στοιχημάτων Paddy Power θεωρεί πως αν το παιδί είναι κορίτσι, ως επικρατέστερο όνομα παίζει το  Νταϊάνα, ενώ αν είναι αγόρι, το "Αρθουρ.

Το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν θα είναι πολύ χαμηλά στη σειρά διαδοχής στο θρόνο και δεν αναμένεται να φέρει τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας, εκτός αν η βασίλισσα αποφασίσει διαφορετικά.