Αυγενάκης: Οι πολίτες δεν μπορεί να είναι όμηροι μιας υπό κατάρρευσιν κυβέρνησης - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Αυγενάκης: Οι πολίτες δεν μπορεί να είναι όμηροι μιας υπό κατάρρευσιν κυβέρνησης

featured image

Όσο οι επικεφαλής της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναλώνονται σε προσωπικές διαμάχες, « για την εφαρμογή ή μη ρουσφετολογικών διατάξεων», τόσο η ελληνική κοινωνία θα έρχεται αντιμέτωπη «με εκτεταμένα και πολύ σοβαρά περιστατικά βίας και ανομίας», σύμφωνα με δηλώσεις του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη.

Βάσει των όσων αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ότι αστυνομικά τμήματα γίνονται παρανάλωμα του πυρός, αστυνομικοί δέχονται δολοφονικές επιθέσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα μετατρέπονται σε γιάφκες κουκουλοφόρων και συμβόλαια θανάτου εκτελούνται ανεμπόδιστα σε γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά.

«Την ίδια στιγμή, ο φιλόδοξος επιχειρησιακός σχεδιασμός της κυβέρνησης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στον δρόμο, υπό το βαρύγδουπο τίτλο "ΠΕΡΣΕΑΣ" αποδείχθηκε θνησιγενής, εξαιτίας των "τυφλών" καταργήσεων και συγχωνεύσεων υπηρεσιών που πραγματοποίησε η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και των σημαντικών ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό», συνέχισε ο γραμματέας της ΝΔ.

Ενώ καταληκτικά ο κ. Αυγενάκης συμπλήρωσε: «Η ασφάλεια των πολιτών είναι εθνική υπόθεση και όχι ένα ακόμα σκαλοπάτι στην αριβιστική σταδιοδρομία εξουσιομανών. Ας αφήσουν επιτέλους την Ελληνική Αστυνομία να αναλάβει δράση αντί να της επιβάλουν ρόλο παρατηρητή. Οι πολίτες δεν μπορεί να είναι όμηροι της γενικευμένης ανομίας και των αδιέξοδων πολιτικών μιας υπό κατάρρευσιν κυβέρνησης».