Γονείς επιτρέπουν στο νήπιο παιδί τους να παίζει με φίδια και το βίντεο προκάλεσε την οργή του διαδικτύου - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Γονείς επιτρέπουν στο νήπιο παιδί τους να παίζει με φίδια και το βίντεο προκάλεσε την οργή του διαδικτύου

featured image

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει ένα μικρό παιδί που μετά βίας μπορεί να περπατήσει να παίζει με τα φίδια.

Το βίντεο πιστεύεται ότι έχει γυριστεί από τον πατέρα του παιδιού, στην Κίνα, όπου η οικογένεια φαίνεται να διατηρεί μία φάρμα αναπαραγωγής φιδιών.

Αφού διαλέξει τα φίδια, τα οποία φαίνονται να είναι το αγαπημένο του παιχνίδι, το παιδί τα παραδίδει στη συνέχεια στον κάμεραμαν, ο οποίος γελάει και τα τοποθετεί σε μια τσάντα.

Καθώς ο πατέρας του τραβάει βίντεο, το αγόρι σηκώνει τις ξύλινες σανίδες από το πάτωμα και αποκαλύπτει τον τεράστιο σωρό φιδιών που ήταν κρυμμένα από κάτω τους.

Το παιδί, στη συνέχεια, αρπάζει ένα φίδι και το δείχνει με χαρά στους γονείς του.

Έπειτα, πηγαίνει και αρπάζει περισσότερα φίδια και τα παραδίδει στον πατέρα του, ο οποίος τα τοποθετεί σε μια τσάντα.

Σε ένα σημείο του βίντεο, η μητέρα του αγοριού αποφασίζει ότι έπαιξε αρκετά με τα ερπετά και το πήρε από το δωμάτιο, αλλά εκείνο αρχίζει να κλαίει και απαιτεί να συνεχίσει το “παιχνίδι”.

Οι γονείς του δεν φαίνεται να ανησυχούν και τόσο που ο γιος τους μπορεί να δαγκωθεί από τα φίδια, ενώ το βίντεο με το “παράξενο” παιχνίδι του αγοριού έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο με πολλούς να χαρακτηρίζουν τον πατέρα και τη μητέρα του “ανεύθυνους”.

Δείτε το παράξενο “παιχνίδι” του αγοριού στο παρακάτω βίντεο: