«Αν είναι να βγάλεις κι άλλα τέτοια, φεύγω δε μπορώ άλλο» - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

«Αν είναι να βγάλεις κι άλλα τέτοια, φεύγω δε μπορώ άλλο»

featured image

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια του Alpha, εδώ και 14 χρόνια στέλνει τηλεοπτικά «πακέτα», μέσα από την εκπομπή της και κάθε πακέτο κρύβει τη δική του συγκινητική ιστορία. Αυτή τη φορά, ήρθε η σειρά να λάβει η ίδια το δικό της πακέτο, που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού.

Και μόλις, η παρουσιάστρια το άνοιξε και της έδειξε το πρώτο από τα αντικείμενα που κρύβονταν σε αυτό, η Χατζηβασιλείου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Το επίμαχο αντικείμενο ήταν μία κάρτα ξενοδοχείου, όπου έγραφε το όνομα «Ευρυδίκη» και πρόκειται για το ξενοδοχείο της οικογένειάς της, που φέρει το όνομα το δικό της (αυτό είναι το βαφτιστικό της) και της γιαγιάς της.

«Ευρυδίκη με φώναζε ο πατέρας μου. Ήταν και για χάρη της γιαγιάς, κυρίως για εκείνη, που ήταν η θετή του μητέρα. Ο μπαμπάς μου δεν είχε τους βιολογικούς του γονείς, ήταν ένα παιδί υιοθετημένο. Δες πως κλείνουν οι κύκλοι και ξανανοίγουν. Κι εγώ τώρα ψάχνω τους βιολογικούς γονείς κάποιων υιοθετημένων παιδιών. Ο πατέρας μου λάτρευε τη θετή του μαμά και αυτήν αναγνώριζε ως μητέρα. Ο πατέρας μου δεν είχε κανένα απωθημένο, παρόλο που στα 17 του έχασε και τους θετούς του γονείς», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της: «Πηγαίνω ακόμα, αφού δίπλα είναι το πατρικό μου που μεγάλωσα. Έχω δώσει κλειδιά, έχω κάνει καφέδες, έχω στρώσει κρεβάτια, έχω καθαρίσει δωμάτια, είναι όλη μου η παιδική ηλικία. Στις εξετάσεις στο Λύκειο και στις Πανελλήνιες και όσο ήμουν και στο Πανεπιστήμιο φοιτήτρια, για να έχω ησυχία, γιατί η μαμά μου είναι πολύ εξωστρεφής άνθρωπος και μιλάει στο τηλέφωνο με τις φίλες της δυνατά, έβαζε και τις μουσικές της, έλεγα ότι κάτι πρέπει να κάνω. Και λέω: «Μπαμπά θέλω ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο να έρθω να διαβάζω». Και πήρα όλα τα βιβλία και πήγα εκεί και έμενα εκεί. Κατέβαινα σπίτι μόνο το μεσημέρι και έτρωγα και ξανά εκεί μετά διάβασμα και ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένη. Εκεί ήταν το καταφύγιο μου. Ήταν ο μικρόκοσμός μου. Και έτσι πήγαν όλα καλά. Και οι Πανελλήνιες και πέρασα και στη Νομική με υποτροφία και όλα εκεί τα έκανα και τις εξετάσεις κάθε έτους εκεί και το πτυχίο εκεί. Όλα», είπε ιδιαίτερα συγκινημένη.

Για να «απειλήσει» την παρουσιάστρια για τις εκπλήξεις που έκρυβε: «Αν είναι να βγάλεις κι άλλα τέτοια, φεύγω δε μπορώ άλλο».