Γνωστή ΜΚΟ σοκάρει: «Η παιδοφιλία είναι απλά μια επιλογή, αποδεχτείτε την» - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Γνωστή ΜΚΟ σοκάρει: «Η παιδοφιλία είναι απλά μια επιλογή, αποδεχτείτε την»

featured image

Ανήκουστο! Απαράδεκτο! Φρικώδες! Και όμως σε συνέδριο ειπώθηκε ότι πρέπει να αποδεχτούμε την παιδοφιλία επειδή αυτός είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός κάποιων και διαφορετικά δε θα είναι ποτέ ελεύθεροι!

Το αδιανόητο επιχείρημα κατατέθηκε σε συνέδριο του προγράμματος TEDx το οποίο λειτουργεί τοπικά και στην χώρα μας.

Η TED είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση (ΜΚΟ) η οποία κάνει συνέδρια με στόχο τη διάδοση ιδεών οι οποίες αξίζουν (Ideas Worth Spreading). Άρχισε το 1984 με ένα συνέδριο με στόχο να συναντηθούν άνθρωποι της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας και του σχεδίου· από εκεί προέρχεται και η ονομασία TED, Technology, Entertainment, Design.

Από το 2006 οι ομιλίες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, με άδειες Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη εμπορική χρήση – Όχι παράγωγα έργα. Το Μάιο του 2013, πάνω από 1.500 ομιλίες είναι διαθέσιμες δωρεάν στο διαδίκτυο. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2009 είχαν ειδωθεί από χρήστες 50 εκατομμύρια φορές. Τον Ιούνιο του 2011 είχαν ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια, ενώ στις 13 Νοεμβρίου του 2012 οι θεάσεις των ομιλιών έφτασαν το 1 δισεκατομμύριο.

Το TEDx είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να δίνει σε κοινότητες, οργανισμούς αλλά και άτομα τη δυνατότητα να κάνουν συζητήσεις σε τοπικό επίπεδο. Διοργανώνοντας ανεξάρτητες εκδηλώσεις TEDx. Στην Ελλάδα TEDx έχουν γίνει σε Αθήνα, Χανιά, Ανώγεια, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Μονεμβασιά, Ρόδο και Σύρο.

Σε ένα, λοιπόν, από αυτά τα συνέδρια (ευτυχώς όχι στην χώρα μας αλλά στο εξωτερικό) η νεαρά δεσποινίδα η οποία μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο θέλησε να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των παιδόφιλων!!!

Και τώρα όλοι πέφτουν από τα σύννεφα….

Όταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς κατά καιρούς επικρίνοντας τα διάφορα νομοθετήματα περί της ομοφυλοφιλίας πήγαινε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως σε λίγο θα μας πλασάρουν ως φυσική και την παιδιοφιλία ή την κτηνοβασία έπεσαν τα κοράκια του μιντιακού συρφετού να τον κατασπαράξουν και να τον χαρακτηρίσουν εμπαθή, γραφικό και τον λόγο του μεσαιωνικό!

Ο κ. Σεραφείμ το είχε αναφέρει και στο παρελθόν ότι«ανθρώπινο και ατομικό δικαίωμα είναι η ανθρώπινη σεξουαλικότητα αλλά όχι οι στρεβλώσεις και οι εκτροπές της όπως η ομοφυλοφιλία, η παιδοφιλία, η κτηνοβασία και όλα αυτά τα φρικώδη και ανόσια”

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

[fanpage.gr]