Έκλεψαν το αυτοκίνητο της Ιωάννας Πηλιχού - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Έκλεψαν το αυτοκίνητο της Ιωάννας Πηλιχού

featured image

Θύμα κλοπής έπεσε μέσα στο σαββατοκύριακο η Ιωάννα Πηλιχού, της οποίας έκλεψαν το αυτοκίνητο. Και μάλιστα, μέρα μεσημέρι σε πολύ κεντρικό δρόμο.

Την κλοπή έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram όπου ζητούσε τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων, αν γνωρίζουν κάτι. «Και κάπως έτσι, μου έκλεψαν το αμάξι… μέρα μεσημέρι… σε κεντρικό δρόμο… Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα της βίαιης αφαίρεσης», έγραψε μεταξύ άλλων στο αρχικό της post.

Γιατί λίγη ώρα αργότερα, επανήλθε με νέο, όπου έδωσε φωτογραφίες του μοντέλου του αυτοκινήτου της και περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν, μιας και το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο.

«Με ρωτήσατε αν έχω φωτογραφίες, για να καταλάβετε πως είναι. Δεν έχω του δικού μου, αλλά βρήκα από το ίντερνετ φωτογραφίες ίδιου με το δικό μου, για να σας βοηθήσω να έχετε εικόνα...» έγραψε μεταξύ άλλων.

Επίσης, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από το συγκεκριμένο post, η κλοπή του αυτοκινήτου έγινε στο Μαρούσι, στην οδό Μυκηνών και Ανδρέα Παπανδρέου, πολύ κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ, στη Νερατζιώτισσα.