Κοσιελνί: Είναι εγωιστικό, αλλά ήθελα η Γαλλία να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Κοσιελνί: Είναι εγωιστικό, αλλά ήθελα η Γαλλία να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

featured image

Ο Λοράν Κοσιελνί αποσύρθηκε από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας και έκανε γνωστό ότι ήθελε να δει τους «Μπλε» να μην φτάνουν στην κατάκτηση του Μοιυντιάλ της Ρωσίας επειδή ο ίδιος δεν βρισκόταν στην αποστολή.

Ο Κοσιελνί έχασε το πρόσφατο Μουντιάλ λόγω τραυματισμού. Ο 33χρονος Γάλλος αμυντικός αποφάσισε να σταματήσει από την Εθνική ομάδα και με δηλώσεις του αποκάλυψε πως το καλοκαίρι δεν ήθελε να δει τους συμπαίκτες του να φτάνουν στην επιτυχία λόγω του... εγωισμού του επειδή δεν συμμετείχε στην αποστολή!

«Η κατάκτηση του Μουντιάλ από τη Γαλλία μου έκανε μεγαλύτερη ζημιά από τον ίδιο τον τραυματισμό μου. Θα μπορούσα κι εγώ να το κατακτήσω. Αλλά, δεν μπορώ να αισθανθώ παγκόσμιος πρωταθλητής. Είναι ξένο συναίσθημα για εμένα. Ήθελα η εθνική Γαλλίας να προκρίνεται και την ίδια στιγμή να χάνει. Είναι εγωιστικό, αλλά έτσι είναι. Ίσως κάποιοι να ρωτήσουν γιατί, αλλά αυτό ένιωθα εκείνη τη στιγμή», ανέφερε ο Κοσιελνί και πρόσθεσε:

«Νομίζω πως έδωσα ο,τι μπορούσα για τη Γαλλία. Είμαι 33 ετών, ήμουν σε δύο Euro κι ένα Μουντιάλ. Τελείωσε για μένα η εθνική Γαλλίας. Πάντα θα την υποστηρίζω γιατί είναι η χώρα μου, αλλά δεν θα φορέσω ξανά τη φανέλα της. Ο Ντεσάμπ με πήρε τηλέφωνο μια φορά. Ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στα γενέθλιά μου, αλλιώς δεν θα το έκανα. Με απογοήτευσαν πολλοί, όχι μόνον ο προπονητής. Όταν είσαι σε καλή κατάσταση έχεις τόσους φίλους. Όταν έχεις τραυματιστεί, μετά από κάποια στιγμή σε ξεχνούν».

Πηγή: gazzetta.gr