Γονείς δώρισαν τα όργανά του μωρού τους για να σώσουν τη ζωή ενός άλλου μωρού - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Γονείς δώρισαν τα όργανά του μωρού τους για να σώσουν τη ζωή ενός άλλου μωρού

featured image

Οι γονείς ενός κοριτσιού το οποίο έζησε για μόλις εννέα ημέρες, λένε ότι είναι υπερήφανοι που τα μικροσκοπικά όργανά του μπόρεσαν να σώσουν τη ζωή ενός άλλου μωρού.
Η Jessica και ο Sampson Shnurman από το Cumming της Αϊόβα ένιωσαν να καταστρέφονται όταν ένα υπερηχογράφημα στις 13 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της Jessica έδειξε ότι το αγέννητο παιδί τους είχε μια μεγάλη κύστη γεμάτη με υγρό στην κορυφή της σπονδυλικής του στήλης.
Heartbreaking: Jessica and Sampson Shnurman, pictured with their son Abel, from Cummings, Iowa, gave birth to a daughter who had a large cyst on her spine
Οι γιατροί είπαν στο ζευγάρι ότι η κόρη τους, η Lilah, δεν θα ζούσε, καθώς το εκ γενετής ελάττωμά της εμπόδιζε την ανάπτυξη του εγκεφάλου της. Η 30χρονη Jessica και ο 31χρονος Sampson, αποφάσισαν να φέρουν στον κόσμο την κόρη τους, αλλά ζήτησαν από τους γιατρούς να δοθούν τα όργανα της Lilah σε μωρά που είχαν ανάγκη.
Οι γονείς, οι οποίοι έχουν επίσης ένα γιο, τον 2 ετών Abel, καλωσόρισαν τη μικρή Lilah στον κόσμο στις 29 Αυγούστου και λένε ότι η στιγμή που άνοιξε τα μάτια της ήταν η πιο πολύτιμη για ‘κείνους.
Adorable: It was unclear how long Lilah would live once she was born, but she survived for nine days and was able to go home with her family 
Δεν περίμεναν να γεννηθεί ζωντανή και είπαν ότι αισθάνονται ευλογημένοι που μπορούσαν να την πάρουν σπίτι, όπου έζησε για εννέα ημέρες.
Η Lilah πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας της στις 7 Σεπτεμβρίου και οι βαλβίδες της μικροσκοπικής καρδιάς της δωρήθηκαν μέσω του δικτύου δωρητών της Αϊόβα για να βοηθήσουν ένα άλλο μωρό να ζήσει.

“Θέλαμε να αφήσουμε τον Θεό να πάρει αυτή την απόφαση. Μόλις γεννήθηκε η Lilah, την έβαλαν στην αγκαλιά μου και άνοιξε τα μάτια της και έκλαψε.”
“Ήταν τόσο ξεχωριστή στιγμή γιατί δεν ήμασταν σίγουροι αν θα γεννηθεί ζωντανή.”

“Θα ήθελα κάποια στιγμή να ακούσω την ιστορία του. Αυτό θα σήμαινε τόσα πολλά για μας,” είπε ο Sampson.
Incredible: The couple said they felt thankful for the nine days they were able to spend with their daughter before she died 
“Θα θέλαμε να γνωρίσουμε τους γονείς του. Το να ξέρουμε ότι η Lilah έσωσε τη ζωή κάποιου ήταν μια τεράστια ανακούφιση για μας.”