Οι λόγοι που έδιωξαν τον Κριστιάνο από τη Μαδρίτη - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Οι λόγοι που έδιωξαν τον Κριστιάνο από τη Μαδρίτη

featured image

Από τον Μάιο του 2017 έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση της παρουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν σε συνάντηση με τους δικηγόρους του και τον Ζόρζε Μέντες, στο σπίτι του τελευταίου, φώναζε πως ήθελε προστασία όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι και για τον λόγο αυτό ανέφερε πως «πληρώνω κάθε φορά 30% παραπάνω στον λογιστή μου, γιατί δεν έχω ιδέα από αυτά. Το μόνο που έμαθα στη ζωή μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και γι" αυτό θέλω προστασία στα οικονομικά μου».

Μάλιστα, λέγεται πως στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που έλαβε από τους «μερένχες» μετά τον τελικό του Κάρντιφ το 2017, θα περίμενε στους νέους οικονομικούς όρους να περιλαμβάνεται και μια... αποζημίωση για τα ποσά που κατέβαλε στην εφορία και τις υποχρεώσεις του, όπως είχε μάθει ότι έκανε η Μπαρτσελόνα στον Λιονέλ Μέσι.

Εκεί αισθάνθηκε «προδοσία» από τον Φλορεντίνο Πέρεθ και την (πρώην) ομάδα του, αποφασίζοντας πως στο φινάλε της σεζόν 2017-2018 θα αποχαιρετούσε το «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Μάλιστα, η «Mundo Deportivo» αναφέρει πως ο Κριστιάνο άρχισε να αισθάνεται μεγάλη μοναξιά και ανασφάλεια τον τελευταίο καιρό της διαμονής του στην ισπανική πρωτεύουσα και επέλεγε να γυμνάζεται τις περισσότερες από τις ελεύθερες ώρες του προκειμένου να ξεχνιέται, ενώ, πλήρωνε και προσωπικό οδηγό για να μην πηγαίνει πουθενά μόνος του και να αισθάνεται ασφάλεια στις μετακινήσεις του...

Πηγή: gazzetta.gr