Η απόπειρα διάρρηξης και η δήλωση Μπέκαμ που έκανε την Βικτόρια να κλαίει - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Η απόπειρα διάρρηξης και η δήλωση Μπέκαμ που έκανε την Βικτόρια να κλαίει

featured image

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, όταν τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους επιχείρησαν να εισβάλλουν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, έγιναν αντιληπτοί από την ομάδα φύλαξης και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Οι παρ’ ολίγον δράστες πρόλαβαν και σήκωσαν μια σκάλα και κοίταξαν μέσα στην έπαυλη των 6 εκατομμυρίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, όμως μόλις κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί κι έτσι τράπηκαν σε φυγή.

Το ζευγάρι είναι τρομοκρατημένο και σκέφτεται σοβαρά να αυξήσει την ασφάλεια στην εξοχική του κατοικία όπου εκείνοι και τα παιδιά τους ξοδεύουν πολλά από τα σαββατοκύριακά τους.

«Είναι τρομοκρατημένοι. Είναι απίστευτα προστατευτικοί με την οικογένειά τους και την προσωπική τους ζωή και έτσι η σκέψη και μόνο ότι κάποιοι σκόπευαν να εισβάλουν με αυτόν τον τρόπο στο σπίτι τους είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για αυτούς», δήλωσε στην Daily Mail πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Την ίδια στιγμή σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Βικτόρια Μπέκαμ μετά τις δηλώσεις του συζύγου της, Ντέιβιντ, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε σε συνέντευξή του για τον γάμο τους και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο γάμος είναι κάτι που «απαιτεί σκληρή δουλειά» και ότι είναι «περίπλοκος».

Οι δηλώσεις αυτές ενόχλησαν πάρα πολύ την Βικτόρια καθώς όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος αισθάνεται ότι την ταπείνωσαν με αποτέλεσμα να κλαίει δύο μέρες από την στενοχώρια της.