Ο Αρντά Τουράν επιτέθηκε μεθυσμένος σε γνωστό Τούρκο τραγουδιστή και του έσπασε τη μύτη - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Ο Αρντά Τουράν επιτέθηκε μεθυσμένος σε γνωστό Τούρκο τραγουδιστή και του έσπασε τη μύτη

featured image

Σε πλήρως καθοδική είναι η ποδοσφαιρική καριέρα του Τούρκου μέσου Αρντά Τουράν και μαζί με αυτήν στα τάρταρα φαίνεται ότι πέφτει και η προσωπική του ζωή.

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής της Μπασακσεχίρ, ενεπλάλη σε σοβαρό επεισόδιο με γνωστό Τούρκο τραγουδιστή σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης, τη γυναίκα του οποίου φέρεται να φλέρταρε μεθυσμένος. Ο Μπερκάι πήρε την σύζυγό του και αποχώρησε από το μαγαζί με τον Τουράν να του επιτίθεται και να του σπάει τη μύτη με γροθιά.

Το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ωστόσο φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Τούρκο ποδοσφαιριστή. Η σύζυγος του Τουράν βρίσκεται στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και το βίντεο φαίνεται να διαψεύδει τους αρχικούς ισχυρισμούς του παίκτη ότι τα γεγονότα δεν έχουν γίνει όπως παρουσιάστηκαν.

«Δεν έχω μιλήσει με καμία γυναίκα εκείνο το βράδυ σ’ αυτό το μέρος. Όλα είναι ψέματα. Θα μιλήσω με τους συμπαίκτες μου και την διοίκηση της Μπασακσεχίρ προκειμένου να ζητήσω συγγνώμη και να τα ξεκαθαρίσω όλα. Η σύζυγός μου είναι έγκυος οκτώμιση μηνών και είμαι πολύ στεναχωρημένος για εκείνη.

Δεν έπρεπε να φύγω, αφήνοντας τη μόνη στο σπίτι. Όμως όλο αυτό είναι μια δυσφήμιση εναντίον μου. Δε με αφορά, γιατί όλα είναι ψέματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι εγώ ξέρω την αλήθεια. Γι’ αυτό είμαι στεναχωρημένος, ζητώ συγγνώμη στη γυναίκα μου», δήλωσε ο Τούρκος παίκτης.

İŞTE O ANLAR... (Kanal D) pic.twitter.com/Ok2oXkHgkO

— Fanatik (@fanatikcomtr) 12 Οκτωβρίου 2018