Ιδιοκτήτρια καταστήματος έδιωξε καρκινοπαθή με παραμορφωμένο πρόσωπο από το μαγαζί της επειδή «τρομοκρατούσε τους πελάτες» - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Ιδιοκτήτρια καταστήματος έδιωξε καρκινοπαθή με παραμορφωμένο πρόσωπο από το μαγαζί της επειδή «τρομοκρατούσε τους πελάτες»

featured image

Η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος εστίασης στη Νότια Καρολίνα παραδέχτηκε σε μια ανάρτησή της στα social media ότι ζήτησε από έναν άνθρωπο, το πρόσωπο του οποίου παραμορφώθηκε από τον καρκίνο, είτε για να καλύψει το πρόσωπό του είτε να φύγει από το μαγαζί της.

Ο 65χρονος Kirby Evans, σταμάτησε τη Δευτέρα στο κατάστημα Forks Pit Stop στο Walterboro για ν’ αγοράσει ντόνατς και αναψυκτικό, αλλά αντί να τον καλωσορίσουν σαν πελάτη, τον έδιωξαν.

Cancer survivor Kirby Evans, 65, who is missing his left eye and his nose, was was told to either cover up or get out when he went to Forks Pit Stop store in Walterboro on Monday; Kirby is seen here at

Ο άντρας που επέζησε από τον καρκίνο του δέρματος, λόγω του οποίου του αφαιρέθηκε το αριστερό μάτι και η μύτη για να σωθεί η ζωή του, δήλωσε ότι πήγε στο γραφείο της Donna Alderman-Crosby και εκείνη του είπε είτε να καλύψει το πρόσωπό του είτε να φύγει επειδή τρομοκρατούσε τους πελάτες.

“Τα λόγια που βγήκαν από το στόμα της με πλήγωσαν βαθιά,” είπε ο Evans στο KUTV.

Community members showed their support for Kirby, like this man seen here at Dairy Land

Όταν η κόρη του, η Brandy Evans, ανακάλυψε ότι ο πατέρας της έφυγε κλαίγοντας από το κατάστημα, ξεκίνησε μια καμπάνια στο GoFundMe για να μπορέσει να καλύψει το κόστος της χειρουργικής επέμβασης για την αναδόμηση του προσώπου του.

Η Alderman-Crosby απάντησε ότι δεν είχε άλλη επιλογή επειδή η παρουσία του «ενοχλούσε τους πελάτες της».

Μέχρι στιγμής, η καμπάνια έλαβε δωρεές ύψους περίπου 30.000 δολαρίων.

“Πώς μπορεί κάποιος να φάει με το πρόσωπό του καλυμμένο;” είπε ο Kirby.

Η κόρη του, η Brandy, έγραψε την Τρίτη στο Facebook:

“Ο πατέρας μου επέζησε από τον καρκίνο αλλά έχασε το αριστερό του μάτι και τη μύτη του από αυτή τη φρικτή ασθένεια. Έχει δεχθεί πολλά άσχημα βλέμματα και με ενοχλεί να τον βλέπω να κλαίει και να μη μπορώ να τον βοηθήσω.”

Kirby couldn

Ο Kirby μίλησε για την επίθεση που αντιμετώπισε.

“Με τράβηξε από το πουκάμισο και μου είπε να έρθω στο γραφείο της.”

Others in the community shared their support, like Lindsey Heirs and her parents, the Wiggins family, who treated Kirby to a meal at Dairy Land

“Όταν ξοδεύεις τα χρήματά σου σε μία επιχείρηση, τότε θα πρέπει να είσαι ευπρόσδεκτος κι όχι να σε απαξιώνουν.”

Kirby said he hopes sharing his story with make others

Αλλά ενώ ο Kirby είναι συγκλονισμένος από τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η ιδιοκτήτρια αυτής της επιχείρησης, είπε ότι έχει συνηθίσει να τον κοιτάνε παράξενα από τότε που έκανε τη χειρουργική επέμβαση, πριν από επτά χρόνια, για να αφαιρέσει το καρκίνωμα από το πρόσωπό του.

Prior to the surgery, Kirby had both his left eye and his nose, as shown in his license photo

Ο Kirby δήλωσε ότι ευελπιστεί πως η ιστορία του θα κάνει τους άλλους ανθρώπους να φέρονται με όμορφο τρόπο σε άτομα με αναπηρίες.