Τόσα εκατομμύρια έβγαλε μια φορά στο πόκερ ο Dan Bilzerian - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Τόσα εκατομμύρια έβγαλε μια φορά στο πόκερ ο Dan Bilzerian

featured image

Μπορεί να είναι γνωστός ως «βασιλιάς του Instagram» και να τον ζηλεύουν για την ξέφρενη ζωή και τις άπειρες γυναίκες που έχει στο πλευρό του, ο Dan Bilzerian όμως είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα επαγγελματίας παίκτης του πόκερ.

Ή έτσι δηλώνει τουλάχιστον, καθώς υπάρχουν κάποιοι που τον κατηγορούν διαχρονικά πως το μόνο που έχει κάνει στη ζωή του είναι πως κληρονόμησε τα λεφτά του μπαμπά του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του πάντως με τον Graham Bensinger αποκάλυψε ένα «πραγματικά μεγάλο παιχνίδι» που έπαιξε και του εξασφάλισε το μεγαλύτερο ποσό που κέρδισε ποτέ σε μια μέρα.

«Νομίζω πως ήταν 12,8 εκατομμύρια, αλλά ήταν σε μια περίοδο τριών παρτίδων», «παίξαμε και αφήσαμε τα λεφτά πάνω στο τραπέζι και μετά παίξαμε ξανά και αφήσαμε τα λεφτά πάνω στο τραπέζι. Ήταν αρκετά τρελό. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Δεν είπε βέβαια ποιος ήταν ο μεγάλος χαμένος, αναφέρθηκε πάντως σε αυτόν ως «μανιακό» και «δισεκατομμυριούχο», πριν προσθέσει: «Ήταν πιθανότατα μια από τις πιο στρεσογόνες περιόδους, νομίζω πως μου έπεσαν λίγα μαλλιά».