Το κανάλι της Disney έδειξε σε παιδική εκπομπή, δύο άντρες να φιλιούνται - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Το κανάλι της Disney έδειξε σε παιδική εκπομπή, δύο άντρες να φιλιούνται

featured image

Tο κανάλι της Disney, το γνωστό σε όλους μας Disney Channel, έβγαλε πρόσφατα στον αέρα, το φιλί μεταξύ καρτούν του ίδιου φύλου, κατά τη διάρκεια της σειράς “Star vs. The Forces of Evil.”

Η επίμαχη σκηνή βρίσκεται στο 1.26 του παρακάτω βίντεο όπου δείχνει μέσα στο κοινό που παρακολουθεί μια συναυλία, δυο άντρες να φιλιούνται.

 

Το συγκεκριμένο φιλί είναι μία από τις πολλές κινήσεις που έχει κάνει το Disney Channel, προκειμένου να ενσωματώσει την ομοφυλοφιλική κοινότητα, στο πρόγραμμά του.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το κανάλι δείχνει ομοφυλόφιλους σε παιδική εκπομπή, καθώς το 2014 είχε επίσης δείξει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών στη σειρά κινουμένων σχεδίων “Good Luck Charlie” το 2014 ενώ και άλλα ομοφυλόφιλα ζευγάρια στην animated σειρά “Gravity Falls.”

Το κανάλι της Disney δεν είναι το μοναδικό που ακολουθεί τη συγκεκριμένη γραμμή. Υπάρχουν αναρίθμητα παιδικά κανάλια που περιλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους προοδευτικά κινούμενα σχέδια, συμπεριλαμβανομένης και της δημοφιλούς σειράς Steven Universe.

[singleparent.gr]