Νέα απομνημονεύματα από τον Moby - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Νέα απομνημονεύματα από τον Moby

featured image

Ο Moby ανακοίνωσε ότι τον επόμενο χρόνο θα κυκλοφορήσουν νέα απομνημονεύματά του με τίτλο «Then it Fell Apart» και θα είναι η συνέχεια του «Porcelain» του 2016.

Το «Then It Fell Apart» περιγράφεται ως «ένα ταξίδι στη σκοτεινή καρδιά της φήμης και στους δαίμονες που παραμονεύουν κάτω από την ακτινοβολία και την επιδειξιομανία στον τρόπο ζωής των διασημοτήτων», αναφέρει το ΑΠΕ.

Ο Στίβεν Κόλμπερτ, παρουσιαστής της εκπομπής «The Late Show with Stephen Colbert» δήλωσε για το βιβλίο: «Κατά κάποιον τρόπο αυτό το χρονικό μιας μακράς, σκοτεινής νύχτας της ψυχής περιλαμβάνει επίσης αστείες ιστορίες που περιλαμβάνουν τον Τραμπ, τον Πούτιν και μια πραγματικά παράξενη γκάμα αχρείων».

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου 2019 από τον εκδοτικό οίκο Faber Social.

Το καλοκαίρι του 1999, ο Moby κυκλοφόρησε το άλμπουμ που καθόρισε τη χιλιετία, το Play. Όπως τα άλμπουμ που καθόρισαν γενιές πριν από αυτό, το Play είχε τεράστια απήχηση και εκτόξευσε τον Moby στη δόξα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Moby μίλησε για τη μάχη του με τον αλκοολισμό, όταν παρέλαβε το βραβείο «Rock to Recovery Icon Award». Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο σε ένα δημόσιο πρόσωπο, γνωστό σε όλο τον κόσμο, που χρησιμοποιεί τη δύναμή του για να επηρεάσει μεγάλες μάζες ανθρώπων. Με το βραβείο, τιμώνται καλλιτέχνες που δίνουν μάχη για να ξεπεράσουν τον εθισμό σε μια βιομηχανία γεμάτη προκλήσεις.

Ο Moby σε μία περίοδο της ζωής του άρχισε να βγαίνει με τους Ντέιβιντ Μπόουι και Λου Ριντ, Κριστίνα Ρίτσι και Μαντόνα παίρνοντας έκσταση για πρωινό (τις περισσότερες μέρες), πίνοντας λίτρα βότκας (καθημερινά) ενώ κοιμόταν με supermodels (σποραδικά). Ήταν μια δίαιτα που δεν μπορούσε να διαρκέσει. Και έπειτα κατέρρευσε.

Ο Αμερικανός μουσικός, DJ, δισκογραφικός παραγωγός, τραγουδιστής, συνθέτης, φωτογράφος και γνωστός ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων, νωρίτερα φέτος έθεσε ολόκληρη τη συλλογή δίσκων του, υπογεγραμμένα LP, σπάνιες εκδόσεις, test pressings για πώληση στο online shop του στο Reverb προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.