Μακέντα: Nα γεμίσουμε το ΟΑΚΑ - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Μακέντα: Nα γεμίσουμε το ΟΑΚΑ

featured image

Ο Μακέντα μίλησε για την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο ΟΑΚΑ και την πρόταση από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας που όμως δεν κάλυπτε τα «θέλω» του.
 
Οι δηλώσεις του στον Τύπο:

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, λόγω των καιρικών συνθηκών και του αντιπάλου. Αγωνίστηκαν με πέντε στην άμυνα και δεν μπορούσαμε να βρούμε τους σωστούς χώρους. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, συνεχίσαμε να προσπαθούμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Ξέραμε πως έπρεπε να κάνουμε κάτι παραπάνω για να αλλάξουμε τον αγώνα. Ήταν σημαντική νίκη, γιατί όταν βρίσκεσαι πίσω από τέτοιες ομάδες, δεν είναι ποτέ εύκολο να επιστρέψεις. Δείξαμε όμως σπουδαίο χαρακτήρα ως ομάδα».

Για το γκολ που σημείωσε: «Δεν είμαι μόνο στράικερ της μίας επαφής. Μου αρέσει να συμμετέχω στο παιχνίδι της ομάδας. Έπρεπε να είμαι 100% συγκεντρωμένος, διότι δεν είχα πολλούς χώρους. Περίμενα πως θα είχα ίσως το πολύ μία ευκαιρία και θα έπρεπε να ήμουν έτοιμος γι΄ αυτή, για να σκοράρω. Εχω να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα. Θέλω να είμαι σύντομα στο 100% της ετοιμότητάς μου και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Ήταν πολύ σπέσιαλ συναίσθημα για μένα, μπροστά στους οπαδούς μας, στην έδρα μας».

Για το ΟΑΚΑ και τον κόσμο: «Μου αρέσει αυτό το γήπεδο και ο σκοπός της ομάδας είναι να το γεμίσει ξανά. Είναι πάντα σημαντικό να έχεις δίπλα σου τον κόσμο. Πρέπει να δουλεύουμε καλά μέσα στο γήπεδο, για να τους κάνουμε χαρούμενους για εμάς και να ξέρουν πως κάθε φορά θα δίνουμε ό,τι έχουμε γι΄ αυτή τη φανέλα. Δεν ήταν και το καλύτερο πράγματα για εμάς το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με -6, όμως βγάλαμε και κάτι πολύ σημαντικό: Δείξαμε χαρακτήρα ως ομάδα, γνωρίζαμε ως έπρεπε να κάνουμε μία καλή αρχή και την κάναμε. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα».

Για το αν υπήρχε πρόταση από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας: «Ναι, νομίζω πως υπήρχε κάτι, αλλά περίμενα κάτι άλλο... Ήταν τιμητικό το γεγονός ότι με προσέγγισαν, όμως είχα άλλα πλάνα. Είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Παναθηναϊκό».

Πηγή: gazzetta.gr