30χρονη αρραβωνιάστηκε με «φάντασμα» και τώρα λέει πως είναι έτοιμη να κάνει τα παιδιά τους - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

30χρονη αρραβωνιάστηκε με «φάντασμα» και τώρα λέει πως είναι έτοιμη να κάνει τα παιδιά τους

featured image

Μια μέλλουσα νύφη που ισχυρίζεται ότι αρραβωνιάστηκε ένα ένα φάντασμα μετά από εννέα μήνες σχέσης, λέει πως δεν έχει πάρει ακόμα στα χέρια της δαχτυλίδι επειδή ο “αρραβωνιαστικός” είναι “επιλεκτικός”.

Η 30χρονη Amethyst Realm, από το Μπρίστολ, δήλωσε σε συνέντευξή της την Τετάρτη: “Είμαι έτοιμη να παντρευτώ με ένα φάντασμα.”

Η κ. Realm, η οποία ισχυρίζεται ότι πριν από 11 χρόνια γύρισε την πλάτη της στους άντρες για να κάνει «σεξ με φαντάσματα», δήλωσε ότι ο φίλος της – φάντασμα, ο οποίος είναι Αυστραλός, της έκανε πρόταση κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Σόμερσετ.

Spiritual guidance counsellor Amethyst Realm has claimed she is engaged to be married to her Australian ghost fiance after he supposedly popped the question on a trip to Somerset

Η Amethyst εξήγησε προηγουμένως πως πιστεύει στις ‘φανταστικές’ εγκυμοσύνες επειδή είναι το αποτέλεσμα της σύλληψης ενός μωρού με ένα πνεύμα – και πως αυτή η σύλληψη μπορεί να οδηγήσει σε ένα ανθρώπινο μωρό. Η 30χρονη λέει επίσης ότι γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της στην Αυστραλία στις αρχές του 2018, αλλά δεν γνωρίζει πολλά γι’ αυτόν.