Τι συζήτησαν Τσίπρας - Νετανιάχου στο περιθώριο της Τετραμερούς Συνόδου Κορυφής - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Τι συζήτησαν Τσίπρας - Νετανιάχου στο περιθώριο της Τετραμερούς Συνόδου Κορυφής

featured image

Τη στενή συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και στο Ισραήλ υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της συνάντησής του με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στο περιθώριο της Τετραμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας - Βουλγαρίας - Σερβίας - Ρουμανίας, που διεξάγεται στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Τσίπρας είπε στον κ. Νετανιάχου πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι μπορούν να συζητούν εποικοδομητικά, τόσο στις συναντήσεις που γίνονται στην Ελλάδα και στο Ισραήλ όσο και τώρα με αφορμή τη Τετραμερή Σύνοδο σε μια άλλη χώρα των Βαλκανίων. Κι αυτό γιατί, όπως τόνισε, τα Βαλκάνια έχουν μεγάλη στρατηγική σημασία και ειδικότερα για το μεγάλο πρότζεκτ του Eastmed για το οποίο υπάρχει στενή συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ.

Η συνάντηση Τσίπρα-Νετανιάχου ολοκληρώθηκε και βρίσκεται σε εξέλιξη η Τετραμερής Ελλάδας-Βουλγαρίας-Σερβίας- Ρουμανίας.

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου στο περιθώριο της τετραμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας – Βουλγαρίας – Σερβίας – Ρουμανίας. pic.twitter.com/KS7nYz92kC

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 2 November 2018