Πετρούνιας: Αγχώθηκα και συγκινήθηκα με την ελληνική κερκίδα στην Ντόχα  - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Πετρούνιας: Αγχώθηκα και συγκινήθηκα με την ελληνική κερκίδα στην Ντόχα 

featured image

Στην Ελλάδα επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων μετά από τον θρίαμβο του στη Ντόχα προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» όπου τον υποδέχτηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα παραμείνει την Κυριακή στην Ελλάδα και τη Δευτέρα θα αναχωρήσει για την Γαλλία όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αριστερό ώμο.

Ο Ολυμπιονίκης μας κατά την άφιξη του μίλησε στην κρατική τηλεόραση και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του.  «Σίγουρα θεωρούσα πολύ κρίμα ενώ πιστεύω στον εαυτό μου να χάσουμε μια συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση. Έχω υποσχεθεί στους Έλληνες ότι θα συνεχίσουμε το σερί που έχουμε ξεκινήσει από το 2015. Γνωρίζοντας ότι θα μπω στο χειρουργείο, είπαμε να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια. Έπαιξε ρόλο ο προπονητής και το γιατρός μου για να μπω ευχαριστημένος στο χειρουργείο. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Πήγα στην Ντόχα μόνο για να διεκδικήσω και πάλι τον τίτλο», είπε αρχικά ενώ μιλώντας για την ιδιαιτερότητα του 3ου χρυσού τόνισε: «Το διαφορετικό είναι ότι δεν είχα κάνει κανένα πρόγραμμα, καμία προετοιμασία για αυτό τον αγώνα. Το τελευταίο αγωνιστικό πρόγραμμα ήταν στο ευρωπαϊκό. Από τότε κατευθείαν στον προκριματικό. Ήταν μεγάλο στοίχημα για μένα αυτός ο αγώνας».

Φυσικά δεν παρέλειψε ν" αναφερθεί στην παρουσία των Ελλήνων στις εξέδρες στην διάρκεια του τελικού: «Όταν έφτασα στον αγώνα είδα πολλές ελληνικές σημαίες, είδα περισσότερους από 1000 Έλληνες. Όταν τους είδα αγχώθηκα κάπως και συγκινήθηκα. Μετά την προσγείωσή μου ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω. Με άγχωσε η προσπάθεια του Βραζιλιάνου ήταν ένας πολύ σημαντικός αντίπαλος».

Πηγή: gazzetta.gr