«Οι γονείς πρέπει να παίρνουν τη συγκατάθεση των μωρών για να τους αλλάζουν πάνα» - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

«Οι γονείς πρέπει να παίρνουν τη συγκατάθεση των μωρών για να τους αλλάζουν πάνα»

featured image

Άφωνοι έμειναν οι τηλεθεατές του δικτύου ABC από τους ισχυρισμούς μιας γυναίκας ότι τα μωρά θα πρέπει να δίνουν τη συγκατάθεσή τους για να αλλαχτούν οι λερωμένες πάνες τους.

Σε μια δήλωση η οποία μοιάζει με φάρσα, η Deanne Carson -η οποία συστήνεται ως «εκπαιδεύτρια σεξουαλικότητας, ομιλήτρια και συγγραφέας»- μας αναφέρει πόσο σημαντικό είναι να εγκαθιδρυθεί η «κουλτούρα της συναίνεσης» μέσα στο σπίτι και προτού μάλιστα το παιδί ξεκινήσει να καταλαβαίνει τι του γίνεται.

sodsih2

«Θα αλλάξω την πάνα σου τώρα, είσαι εντάξει με αυτό;», έτσι μας λέει πως πρέπει να απευθύνονται οι γονείς στο βρέφος, «το οποίο, φυσικά, δεν πρόκειται να απαντήσει ‘‘ναι μαμά, αυτό είναι υπέροχο. Θα μου άρεσε να αλλαχθεί η πάνα μου’’. Αν όμως αφήσεις λίγο χώρο και περιμένεις τη γλώσσα του σώματος και τα μάτια να κοιταχθούν, τότε επιτρέπεις στο παιδί να μάθει πως η αντίδρασή του μετράει».

Τα social media της Αυστραλίας πήραν φωτιά από τις πρωτοφανείς δηλώσεις της Carson, αναφέροντας πως έμειναν με το στόμα ανοιχτό με όσα άκουσαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο: