Άνθρωποι Σκορπιοί. Σε δαγκώνουν γιατί είναι στη φύση τους. - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Άνθρωποι Σκορπιοί. Σε δαγκώνουν γιατί είναι στη φύση τους.

featured image

Την λένε δηλητηριώδη ζήλια και σε μερικούς περισσεύει.

Παρατηρείται και φυλάσσεται σε μέρη δροσερά από ανθρώπους μικροπρεπείς και με ευτελείς επιδιώξεις.

Είναι οι άνθρωποι σκορπιοί.

Θα σε δαγκώσουν, έτσι και αλλιώς, γιατί αυτό είναι στο DNA τους. Δεν έχει σημασία εάν τους έχεις προσφέρει πολλά. Δεν έχει σημασία εάν τους έχεις ευεργετήσει. Δεν ξεχνούν, μην σας μπερδεύουν. Απλά δεν ένοιωσαν ποτέ. Δεν αισθάνονται ευγνωμοσύνη, δεν αισθάνονται καλοσύνη, μέσα τους κυριαρχεί μονάχα ένα συναίσθημα.

Η συναισθηματική κατωτερότητα.

Δεν έρχονται κοντά σου για να πάρουν από τα καλά σου ή για να σε συμβουλευτούνε. Έρχονται με δόλο να υποβιβάσουν εσένα, ώστε να εξελιχθούν εκείνοι. Έρχονται με σχέδιο να σε εξοντώσουν για να πάρουν την θέση σου. Έρχονται αμαθείς και ανάπηροι για να βρούνε την Αχίλλειο πτέρνα σου. Δεν τους είσαι αρεστός. Απλά θέλουνε να έρθουνε εκεί που βρίσκεσαι, για να απολαύσουν όλα αυτά που με κόπο έχεις δημιουργήσει. Έρπονται με τρόπο γλοιώδη και χτυπάνε κάτω από την ζώνη. Δεν τους αντιλαμβάνεσαι αμέσως, πολύ απλά γιατί έχουν φροντίσει ώστε να είναι πολύ κοντά σου, για να μην τους υποψιαστείς. Όσο λοιπόν εσύ ψάχνεις και φυλάγεσαι από τους εχθρούς σου, τόσο εκείνοι κάνουν ανενόχλητοι την δουλειά τους.

Συνήθως έχουν αποκτήσει με την τεχνική τους, μια θέση δίπλα σου ώστε να έχουν δημιουργήσει και άλλοθι για τις πονηριές τους.

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, σου γελάνε με το πιο αστραφτερό τους χαμόγελο, ενώ τα σάπια τους δόντια τα βλέπει κανείς όταν νομίζουν πως δεν τους κοιτάς.

Έρχονται καλοραμμένοι κοντά σου, ενώ στην πραγματικότητα φοράνε κουρέλια γιατί είναι το μόνο που τους ταιριάζει. Σε αποδυναμώνουν μεθοδικά, σου στραγγίζουν την τελευταία σταγόνα από την δύναμη σου και σου υπόσχονται, ενώ εσύ εξαντλείσαι συναισθηματικά και σωματικά, πως εκείνοι θα σε φροντίσουν. Κάπως έτσι φτάνει η ώρα που σε κλωτσάνε δήθεν άθελά τους, την ώρα που έχεις χάσει την διαύγεια σου και κάθεσαι να αναρρώσεις ψυχολογικά.

Εάν τους ρωτήσεις γιατί το έκαναν αυτό, σε κοιτάνε απορημένοι και αρχίζουν να εξφενδονίζουν παντού αιχμές για σένα, βάζοντας στο παιχνίδι αθώους αφελείς να τους υπερασπιζονται. Στο τέλος όλοι μάχονται εσένα που στενοχώρεσες το αθώο αυτό πλάσμα, ενώ εκείνο τρίβει τα χέρια του από ευχαρίστηση σε μια ανήλιαγη γωνιά.

Γι’αυτό στην ζωή σου να μην φοβάσαι τους δυνατούς. Ο δυνατός θα αναμετρηθεί μαζί σου στην μέση του δρόμου. Να φοβάσαι τους εν δυνάμει ανίσχυρους και αυτούς που κρύβονται σε γωνίες.

Μπέττυ Κούτσιου

[awakengr.com]