Ο ρόκερ που παντρεύτηκε διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Ο ρόκερ που παντρεύτηκε διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ

featured image

Ο διάσημος Καναδός ρόκερ Νηλ Γιανγκ επιβεβαίωσε με μήνυμά του ότι είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ντάριλ Χάνα.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός αναφέρθηκε στη διάσημη σταρ του σινεμά ως σύζυγό του σε μία ζωντανή παρουσίαση του τραγουδιού «Ohio» του πάλαι ποτέ συγκροτήματός του Crosby, Stills, Nash and Young.

Σχετικές φήμες είχαν κυκλοφορήσει ήδη από τον Αύγουστο για το ζευγάρι, μετά από το συγχαρητήριο ποστάρισμα του κιθαρίστα των μπλουζ Mark Miller στα social media.

Σύμφωνα με το BBC, στο βίντεο της παρουσίασης του τραγουδιού ο Γιανγκ, απευθυνόμενος στο κοινό, αναφέρθηκε στη Χάνα, ενώ είπε: «Όλα ήταν υπέροχα, απλώς τριγυρίζαμε γράφοντας τραγούδια για την αγάπη… μαζί με την Ντάριλ». Σε συνοδευτικό μήνυμα είπε: «Η σύζυγός μου Ντάριλ και εγώ φτιάξαμε αυτό το βίντεο».

Το συγκεκριμένο τραγούδι είχε γραφτεί το 1970 για τη δολοφονία τεσσάρων διαδηλωτών σε διαμαρτυρία φοιτητών εναντίον του πολέμου στο Βιετνάμ σε πανεπιστήμιο του Οχάιο. Ο Νηλ Γιανγκ ανέφερε ότι δημοσίευσε το βίντεο για να δηλώσει τη στήριξή του στους αγώνες των φοιτητών εναντίον της νομοθεσίας που ισχύει στις ΗΠΑ για την οπλοφορία.

Ο εμβληματικός τραγουδιστής της ροκ ήταν παντρεμένος με την Pegi Young, από την οποία πήρε διαζύγιο το 2014, έπειτα από 36 χρόνια γάμου.