«Όταν αγαπήσω μια γυναίκα ταπεινώνομαι, γίνομαι αρνί» - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

«Όταν αγαπήσω μια γυναίκα ταπεινώνομαι, γίνομαι αρνί»

featured image

Για τις γυναίκες και το φλερτ μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος. «Πιστεύω ότι κάθε άντρας που αγαπά ουσιαστικά και πραγματικά τη γυναίκα του γίνεται δούλος. Και δεν το λέω αρνητικά. Ευνουχίζονται οι άντρες απέναντι στο μεγαλείο της γυναίκας. Είναι μεγαλείο η γυναίκα γιατί φέρνει ζωή. Όταν αγαπήσω πολύ μια γυναίκα, δεν θα πω ότι ευνουχίζομαι, είμαι πάντα ο εαυτός μου, αλλά ταπεινώνομαι απέναντι στη γυναίκα. Γίνομαι αρνί. Δηλαδή, ό,τι θέλει η γυναίκα θα το κάνω» λέει στη «Φωλιά των Κου Κου».

«Κι εγώ φλερτάρω μέσα από το facebook. Μου στέλνουν μηνύματα, στέλνω. Το ίντερνετ, αυτή είναι η ζωή μας σήμερα. Ότι φλερτάρω, φλερτάρω και στο δρόμο δεν έχω πρόβλημα. Δεν είναι κακό πράγμα. Όπως και μια γυναίκα, θα γούσταρα να πει στο δρόμο "τι ωραίο κορμί έχεις", "τι ωραίος άντρας που είσαι". Είναι κακό αυτό το πράγμα; Εγώ το κάνω εν πάση περιπτώσει».

Όσο για το τι τον ενοχλεί σε μία γυναίκα είναι «η τσαπατσουλιά και το δήθεν. Μου αρέσει η αυθεντικότητα».

Τέλος παραδέχτηκε ότι έχει έρθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση λόγω φλερτ: «Με έχουν φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση από θαυμασμό. Έχουμε διάφορες οχλήσεις κατά καιρούς, άντρες – γυναίκες. Ταυτίζονται και κάτι παθαίνουν. Είχε πάθει ζημιά μια. Μια, δυο, τρεις πέντε, της είπα θα σε πάω στον εισαγγελέα. Με παρακολουθούσε, μου έκανε τον βίο αβίωτο», αναφέρει ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος: