Ο σκύλος γύρισε σπίτι με μια σακούλα στο στόμα. Αυτό που είχε μέσα δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Ο σκύλος γύρισε σπίτι με μια σακούλα στο στόμα. Αυτό που είχε μέσα δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους

featured image

Αυτός είναι ο Pui. Το γλυκό αυτό σκυλάκι περνάει τις μέρες του στους δρόμους της Μπανγκόκ. Μια μέρα έψαχνε κάτι να φάει στα σκουπίδια όταν βρήκε μια λευκή, πλαστική σακούλα. Ο Pui παρατήρησε αμέσως ότι υπήρχε κάτι παράξενο στην σακούλα.

Την μετέφερε με προσοχή με το στόμα του στο σπίτι της οικογένειας του όπου γάβγιζε μέχρι να τον προσέξει κάποιος.

3

Από την σακούλα βγήκε ένα ήσυχο κλαψούρισμα. Όλοι είχαν αρχίσει να τρομάζουν μέχρι που ο ιδιοκτήτης του Pui άνοιξε την σακούλα και αποκάλυψε ένα νεογέννητο μωρό. Το μωρό φαινόταν να έχει γεννηθεί πρόωρα. Το σώμα του ήταν πολύ εύθραυστο, γι’αυτό το τύλιξαν αμέσως με κουβέρτες και κάλεσαν ένα ασθενοφόρο.

4

Το μωρό ζύγιζε λιγότερο από 2,5 κιλά λόγω του υποσιτισμού. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, του χορήγησαν φαγητό ενδοφλέβια πριν αρχίσουν να αναζητούν ποιος ήταν υπεύθυνος. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από τόση αγάπη και φροντίδα, το αγοράκι επέζησε!

Ο Pui ήταν ο ήρωας της πόλης και όλοι ήταν τόσο περήφανοι. Ήρθε μέχρι και μια ειδησεογραφική ομάδα για να τραβήξει βίντεο και να μεταδώσει την διάσωση.

5

Σε μια εορταστική τελετή έδωσαν στον Pui ένα κολάρο με ένα μικρό μετάλλιο. Η οικογένεια του έλαβε επίσης μια μικρή αμοιβή 320 δολαρίων. Είχαν μεγάλη ανάγκη τα χρήματα, έτσι τα δέχτηκαν ευχαρίστως. Αλλά ο Pui ήταν ξεκάθαρα το κέντρο της προσοχής. Τι απίθανος σκύλος!

6

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα συνέβαινε αν ο Pui δεν είχε δράσει τόσο γρήγορα και έξυπνα!

[fanpage.gr]