Βραζιλία: Μάνα έβαψε με καφέ μπογιά το γιο της και τον έντυσε σκλάβο για τις αποκριές - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Βραζιλία: Μάνα έβαψε με καφέ μπογιά το γιο της και τον έντυσε σκλάβο για τις αποκριές

featured image

Η άσχημη ιδέα της μητέρας να βάψει καφέ το δέρμα του γιου της και να ντύσει το αγόρι σαν σκλάβο για την εκδήλωση του σχολείου του για το  Halloween έχει “ανοίξει πληγές” από το άσχημο παρελθόν της Βραζιλίας.

Η Sabrina Flor ζητά συγνώμη για την κακή ιδέα της και την αναστάτωση που προκάλεσε και έκλεισε το λογαριασμό της στο Instagram λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του γιου της στην εκδήλωση του ιδιωτικού του σχολείου.

Η Flor έχει κατηγορηθεί για ρατσιστική συμπεριφορά, αφού δημοσίευσε τις φωτογραφίες του γιου της, ο οποίος ήταν δεμένος με αλυσίδες και το σώμα του ήταν καλυμμένο με καφέ βαφή από το κεφάλι μέχρι τις πατούσες.

A nine-year-old boy in northeastern Brazil was dressed up as a slave for his private school

Η Βραζιλία ήταν η τελευταία χώρα στην Αμερική που απαγόρευσε τη σκλαβιά, το 1888.

Ο μαθητής, που ίσως αγνοεί τη σημασία της στολής του, έσερνε πλαστικές αλυσίδες που ήταν τυλιγμένες γύρω από τον δεξιό αστράγαλό του.

Sabrina Flor, a businesswoman in Natal, a city in the Brazilian state of Rio Grande do Norte has been accused of being racist after she posted the photos

Η δημιουργικότητα της Flor έφερε στην επιφάνεια τις μνήμες της ρατσιστικής ιστορικής εποχής του έθνους. Η μητέρα άπλωσε μια ειδική ουσία στο στήθος και την πλάτη του παιδιού για να δημιουργήσει τεράστιους τραυματισμούς, για να δείχνει ότι το αγόρι είχε χτυπηθεί από το “δουλέμπορό του”.

Την Τρίτη, μετά την αναστάτωση που προκάλεσε, η μητέρα ζήτησε δημόσια συγγνώμη καταγγέλλοντας τον εκφοβισμό που είχε υποστεί.

A Brazilian boy perhaps had no idea the firestorm his slave Halloween costume was set to create

“Ήθελα μόνο να ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός! Δεν υπήρξε ποτέ πρόθεση να προσβάλλω κανέναν, λυπάμαι πολύ για όλα όσα συνέβησαν,” δήλωσε η μητέρα.

“Αισθάνομαι πολύ άσχημα με την τροπή που έχει πάρει το θέμα και τις απειλές που μου στέλνουν. Ζητώ συγγνώμη σε όλους, από τα βάθη της καρδιάς μου!”