Πασκουάλ: Το ματς με την Μπουντούτσνοστ είναι σαν τελικός για εμάς - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Πασκουάλ: Το ματς με την Μπουντούτσνοστ είναι σαν τελικός για εμάς

featured image

O Τσάβι Πασκουάλ, κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Μαυροβούνιο, στάθηκε στο πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας με την Μπουντούτσνοστ, τον χαρακτήρισε τελικό, ενώ έκανε και ξεχωριστή αναφορά στον Ματ Λοτζέσκι.

Αρχικά ο Πασκουάλ είπε: «Δεν μπορούμε να αναφερθούμε στο παρελθόν, κοιτάζουμε το τώρα. Είμαστε στο 2-2, χάσαμε ένα ματς στην παράταση και ένα ματς στον πόντο. Είναι νωρίς να μιλάμε για τελικούς, αλλά αυτό το ματς είναι σαν τελικός για εμάς. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που μπορεί να μην έχει νίκη, αλλά ολοένα και βελτιώνεται και αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας».

Για τον Λοτζέσκι τόνισε: «Είναι πολύ καλή είδηση ότι επιστρέφει ο Λοτζέσκι, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε σε δικαιολογίες ότι χάσαμε παιχνίδια λόγω κάποιας απουσίας. Ωστόσο, ναι, είναι πολύ σημαντικό που επιστρέφει ο Λοτζέσκι».

Από την πλευρά του, ο Ντίνος Μήτογλου σχολίασε τη διαφορά νοοτροπίας στον Παναθηναϊκό: «Πρόκειται για ένα επικίνδυνο ματς και μία δύσκολη έδρα. Έχουμε προετοιμαστεί και θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Έχει πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση η Μπουντούτσνοστ. Είναι πιο σκληρή από άλλες ομάδες. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δει τα λάθη μας, εστιάσαμε σε αυτά. Έχουμε έρθει με εντελώς διαφορετική νοοτροπία».

Πηγή: gazzetta.gr