«Είμαστε αουτσάιντερ με Ολυμπιακό, αλλά έχουμε πίστη» - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

«Είμαστε αουτσάιντερ με Ολυμπιακό, αλλά έχουμε πίστη»

featured image

Την πίστη του πως η Παναχαϊκή θα κοντράρει τον Ολυμπιακό (1/11, 17:15) στο παιχνίδι Κυπέλλου των δυο ομάδων εξέφρασε με δήλωσή του στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ο τεχνικός των Πατρινών, Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Η δήλωση του 45χρονου προπονητή:

«Αύριο παίζουμε τον δυσκολότερο αγώνα στη φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα ήταν παράλειψη μου αν δεν πω, ότι ο αυριανός αγώνας θα έπρεπε να γίνει στην Αγυιά, στη φυσική μας έδρα, για να έχει πραγματικό νόημα ποιος είναι γηπεδούχος και ποιος φιλοξενούμενος.

Φυσικά και υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ στον αυριανό αγώνα.  Όμως εμείς είμαστε μια ομάδα που θα έχουμε ενθουσιασμό, πίστη, θέληση και αυτοπεποίθηση, καθώς έχουμε παίκτες με φιλοδοξίες. Αν τα έχουμε όλα αυτά, μαζί με συγκέντρωση και στα 90", θα είμαστε ανταγωνιστικοί, γνωρίζοντας πάντα τις πολλές δυσκολίες του αγώνα και ότι το παραμικρό λάθος κοστίζει, όταν παίζεις με μεγάλη ομάδα.

Οι οπαδοί μας ήταν και είναι τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε, τους περιμένουμε και αύριο αλλά τους έχουμε εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνουν, όπως έχουν και αυτοί σε εμάς».

Πηγή: gazzetta.gr