Άντρας πιάστηκε επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι την ώρα που έκανε άγριο σεξ με την έγκυο κατσίκα του γείτονά του - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Άντρας πιάστηκε επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι την ώρα που έκανε άγριο σεξ με την έγκυο κατσίκα του γείτονά του

featured image

Ένας άνδρας που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να κάνει σεξ με την έγκυο κατσίκα του γείτονά του αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης, αφού κρίθηκε ένοχος για κτηνοβασία.

Ο 33χρονος Feselani Mcube, πέρασε τη νύχτα με το ζώο αφού το άρπαξε από το στάβλο του, στο Winterveldt της Νότιας Αφρικής .

Ο ιδιοκτήτης της κατσίκας, ο Knowledge Khumalo, δήλωσε ότι είχε ακούσει το ζώο να κάνει «περίεργους θορύβους» και νόμιζε ότι επρόκειτο να γεννήσει.

The goat, pictured with animal welfare Mishack Matlou who helped to rescue it, suffered a horrific attack from bricklayer Feselani Mcube in Winterveldt, South Africa 

Αλλά όταν εξέτασε το ζώο και διαπίστωσε ότι δεν ήταν καλά, ένας γείτονας του είπε ότι είχε βρει την κατσίκα στο κρεβάτι του McBeave.

Ο ιδιοκτήτης παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε που είδε την κατσίκα σε αυτή την τρομακτική κατάσταση.

“Ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για να την προστατεύσω,” είπε ο κ. Khumalo.

Feselani Mcube, 33, spent the night with the animal after it disappeared from its pen. He will be sentenced later this month

Η κατσίκα πλέον αναρρώνει και ο Mcube θα οδηγηθεί στο δικαστήριο στο τέλος του μήνα.

Ο επιθεωρητής καλής διαβίωσης των ζώων, κος Mishack Matlou, ομολόγησε ότι αυτή ήταν η «χειρότερη μορφή σκληρότητας των ζώων» που είχε δει ποτέ του.

Ο κ. Khumalo δήλωσε ότι άκουσε το ζώο να κάνει «περίεργους θορύβους» γύρω στις οκτώ το βράδυ της 9ης Αυγούστου και το επόμενο πρωί την έχασε.

“Δεν το πήρα σοβαρά. Νόμιζα ότι ίσως ήταν έτοιμη να γεννήσει επειδή ήταν έγκυος.”

“Άρχισα να ψάχνω γύρω από το χωριό δίχως επιτυχία. Αργότερα, όταν επέστρεψα σπίτι μου, βρήκα ότι η κατσίκα είχε γυρίσει πίσω. Ωστόσο, δεν φαινόταν καλά. ‘

An aerial view of Winterveldt, South Africa, where the 33-year-old bricklayer carried out his horrific attack on a goat 

Ο κ. Khumalo δήλωσε ότι καθώς εξέτασε το ζώο, ένας άντρας τον πλησίασε και ρώτησε αν ήταν ιδιοκτήτης.

“Ένας γείτονας μου είπε ότι η κατσίκα ήταν στο κρεβάτι του Mcube,” είπε ο ιδιοκτήτης.

Οι γείτονες κατήγγειλαν τον Mcube και η αστυνομία τον συνέλαβε για σεξουαλική επίθεση σε ζώο.

“Αρχικά αρνήθηκε ότι έκανε σεξ με την κατσίκα, αλλά αργότερα δήλωσε ότι την βίασε επειδή την βρήκε στην παράγκα του,” είπε ο κ. Khumalo.