Μητέρα Κωνσταντίνας: «Άφησαν το δολοφόνο της κόρης μου να φύγει για να δει το παιδί του… Εγώ δεν θα τη δω ποτέ» - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Μητέρα Κωνσταντίνας: «Άφησαν το δολοφόνο της κόρης μου να φύγει για να δει το παιδί του… Εγώ δεν θα τη δω ποτέ»

featured image

Την οργή και την αγανάκτησή της εκφράζει με επιστολή την οποία έστειλε στο δημοσιογράφο Γιάννη Συνάνη η κ. Πέννυ  Βουρούχα, μητέρα της τότε 27χρονης Κωνσταντίνας, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο προκάλεσε ένας 45χρονος Αμερικανός υπήκοος μέλος ΜΚΟ, στο Εθνικό οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Καλλονής απέναντι από το ξενοδοχείο «Μυτιλάνα»στις 19/7/2016.

Με βάση τη μητέρα της όμορφης Κωνσταντίνας, στις 22 Νοεμβρίου πρόκειται να γίνει το δικαστήριο, δίχως ωστόσο να εμφανιστεί ενώπιον των δικαστών ο Αμερικανός υπήκοος, καθώς του έγινε άρση της απαγόρευσης εξόδου από την Ελλάδα, έτσι ώστε να πάει να δει την κόρη του στην Αμερική και μάλλον δεν θα γυρίσει πίσω.

«Άφησαν το δολοφόνο της κόρης μου να πάει να δει την κόρη του στην Αμερική… Εγώ δεν θα δω ποτέ την Κωνσταντίνα μου« αναφέρει στην επιστολή της η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Η κ. Πέννυ Βουρούχα γράφει με οργή και απογοήτευσή στην επιστολή της:

«Καλησπέρα κ. Συνάνη είμαι η μαμά της Κωνσταντίνας που σκοτώθηκε από τον Αμερικάνο ΜΚΟ στην Εθνική οδό Μυτιλήνης Καλλονής . Πήρα το θάρρος να σας γράψω αφού εσείς είχατε καλύψει το ρεπορτάζ που κάνατε για το τροχαίο που έγινε στις 19/7/2016. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το δικαστήριο θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου 2018 αν θυμάστε καλά είχαν δώσει απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα μέχρι να γίνει το δικαστήριο .Σήμερα έμαθα ότι του έκαναν άρση των περιοριστικών μέτρων και βέβαια έφυγε από την Μυτιλήνη. Είμαι έξω φρενών με τον δικηγορικό σύλλογο που του έδωσε την άδεια να φύγει και βέβαια μου είπε η δικηγόρος μου ότι το πολύ 2-3 χρόνια με αναστολή θα φάει. Πέστε μου εσείς τι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;  ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ; Τον άφησαν για να πάει να δει την κόρη του ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ. Τώρα θα μου πείτε γιατί μου τα λέτε αυτά σας τα λέω γιατί κάποιος πρέπει να μιλήσει εγώ θα κάνω μήνυση στο δικηγορικό σύλλογο και με δικηγόρο από Αθήνα αν δεν μου τον φέρουν στις 22 Νοεμβρίου να δικαστεί ……. ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ»