Άντρας χτυπούσε τη σύντροφό του και την κρατούσε φυλακισμένη για να την κρατήσει παρθένα - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Άντρας χτυπούσε τη σύντροφό του και την κρατούσε φυλακισμένη για να την κρατήσει παρθένα

featured image

Ένας βίαιος άντρας χτύπησε τη φίλη του και είπε στον προϊστάμενό της ότι είχε ένα τροχαίο ατύχημα για να δικαιολογήσει την απουσία της από τη δουλειά της και να κρύψει τους μώλωπες της.

Ο 33χρονος Christopher Cooksey από το Pontypool του Gwent, έγινε έξαλλος όταν βρήκε μια φωτογραφία ενός άντρα στο κινητό τηλέφωνο της φίλης του Stephanie Watkiss.

Ο 33χρονος ήθελε να κρατήσει την σύντροφό του ως «παρθένο ρομπότ του σεξ», αλλά άρχισε να την κακοποιεί επειδή ζήλευε τις προηγούμενες σχέσεις της με άλλους άντρες.

Cooksey (pictured) was today jailed for his abusive campaign of violence 

Ο δικαστής Thomas Crowther δήλωσε ότι ο Cooksey απέκτησε «εμμονή» με τον αριθμό των άλλων ανδρών που είχαν κοιμηθεί με την Watkiss πριν από αυτόν.

“Δεν έχω αμφιβολία ότι ήθελες να παντρευτείς την Watkiss, αλλά δεν την ήθελες σαν άνθρωπο, σα γυναίκα, αλλά σαν καμβά, πάνω στον οποίο θα μπορούσες να φανταστείς την εικόνα μιας γυναίκας που δεν είχε ιστορία, παρελθόν, και κανένα ενδιαφέρον εκτός από εσένα,” είπε ο δικαστής.

“Εσύ ήθελες ένα άψυχο ρομπότ του σεξ. Της επιτέθηκες, την χτύπησες και την κλωτσούσες στο πάτωμα όπως χτυπάς μία μπάλα.”

“Την απομόνωσες στο σπίτι σου. Την εκμεταλλευόσουν και χρησιμοποιούσες τη φυσική σου δύναμη για να την υποτάξεις εξευτελίζοντάς την.”

“Της έχεις προκαλέσει σοβαρή σωματική και ψυχολογική βλάβη.”

“Η 29χρονη κοπέλα, η οποία είχε μόνο  τέσσερις επαφές στο τηλέφωνό της, περίμενε και προσευχόταν κάθε φορά τα βασανιστήριά της να τελειώσουν.

“Έβγαινε συχνά εκτός εαυτού. Βρισκόμουν στο κρεβάτι και τον θυμάμαι να με χτυπάει επανειλημμένα στα πλευρά,” είπε η Watkiss.

“Προσπάθησα να βάλω το χέρι μου μπροστά και με χτύπησε στο πρόσωπο.”

Cooksey forced his victim to snort line after line of cocaine and down Malibu as well as beating her 

“Έκλεισα τα μάτια μου και έβλεπα φώτα που αναβοσβήνουν καθώς με χτύπησε. Το κεφάλι μου χτύπησε τον τοίχο με δύναμη. Απλά περίμενα και προσευχόμουν να τελειώσει.”

Το ζευγάρι ήταν καλά στην αρχή, αλλά ο Cooksey σύντομα απέκτησε «εμμονή» με τους πρώην φίλους της Watkiss.

Η αδερφή της Watkiss, η Samantha, δήλωσε πως ο Cooksey έκανε κουμάντο στο τηλέφωνο της Stephanie και έστελνε εκείνος όλα τα μηνύματά της.

“Δεν είχε πια τηλέφωνο,” είπε η Samantha. “Η Chris είχε τον έλεγχο του τηλεφώνου της και εκείνη μου έλεγε ‘Αυτή είναι η ζωή μου τώρα, δεν υπάρχει τρόπος να βγω από αυτό."”

Ο εισαγγελέας Matthew Cobbe είπε ότι ο Cooksey έφτασε στο σημείο να κάνει τη σύντροφό του να σταματήσει τη δουλειά της. “Προσπάθησε να του πει ότι μπορούσε να καλύψει τους μώλωπες με το μακιγιάζ αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος και δεν την άφησε να πάει,” είπε ο κος Cobbe.

Από τις 7 Δεκεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου, η Watkiss δεν είχε το δικαίωμα να φύγει από το σπίτι της.

Ο Cooksey κράτησε το τηλέφωνό της και έστειλε ένα μήνυμα στον προϊστάμενό της λέγοντάς του ότι η 29χρονη ενεπλάκη σε αυτοκινητικό ατύχημα και δεν θα πήγαινε στη δουλειά για μια εβδομάδα.

“Θυμάμαι να κοιτάζει το πρόσωπό μου. Είχα μαύρο μάτι. Το χέρι μου ήταν μαύρο και βαρύ. Τα πλευρά μου πονούσαν τόσο πολύ που δεν μπορούσα να ξαπλώσω για να κοιμηθώ,” είπε η Watkiss.

Το δικαστήριο απαγόρευσε στον Cooksey να πλησιάσει ξανά τη Stephanie, ενώ είναι υπό κράτηση εν αναμονή της ολοκλήρωσης της δίκης του στην οποία θα αποφασιστεί η ποινή του.