Αλιβιζάτος στο Ποτάμι: Μην κλείνετε την πόρτα συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Αλιβιζάτος στο Ποτάμι: Μην κλείνετε την πόρτα συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής

featured image

Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου στο συνέδριο του Ποταμιού, πριν ξεκινήσουν οι τοποθετήσεις συνέδρων.

Κάλεσε τον Στ. Θεοδωράκη και τα στελέχη του Ποταμιού να μην κλείσουν την πόρτα στη συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής που, όπως είπε, μπορεί να μην ευοδώθηκε τώρα αλλά είναι απαραίτητη μπροστά στις προκλήσεις που έχει μπροστά της η χώρα, φέροντας ως παράδειγμα τη συνεργασία του σοσιαλιστή Αλέξανδρου Παπαναστασίου και του φιλελεύθερου Γ. Καφαντάρη.

«Μην καταστρέψετε τις βελούδινες συνθήκες στις οποίες έγινε», είπε.

Ο κ. Αλιβιζάτος διαφώνησε με την αυστηρή κριτική που άσκησε το Ποτάμι στον Κώστα Σημίτη «ειδικά στις σημερινές συνθήκες και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ», αναγνωρίζοντας ότι ήταν σωστή η στάση του Ποταμιού στην υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου και στην πλήρη διαλεύκανση όλων των περιπτώσεων διαφθοράς στο παρελθόν.

Στο συνέδριο μήνυμα έστειλε η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ και ο Νίκος Δήμου, ενώ μίλησαν και οι Θάνος Βερέμης, Στ. Μάινας και Αρίστος Δοξιάδης ο οποίος κάλεσε το Ποτάμι να πάρει ξεκάθαρη θέση στις εκλογές τι κυβέρνηση θέλει να στηρίξει, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το συνέδριο συνεχίζεται με τις τοποθετήσεις αντιπροσώπων και αύριο πρόκειται να ολοκληρωθεί με τους χαιρετισμούς των κομμάτων και την επανεκλογή του Στ. Θεοδωράκη και των νέων οργάνων του.