Μητέρα με καρκίνο τελευταίου σταδίου μαζεύει χρήματα για να κάνει το γάμο και την κηδεία της ταυτόχρονα - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Μητέρα με καρκίνο τελευταίου σταδίου μαζεύει χρήματα για να κάνει το γάμο και την κηδεία της ταυτόχρονα

featured image

Μια μητέρα τεσσάρων παιδιών με καρκίνο τελευταίου σταδίου μαζεύει χρήματα για το γάμο της και την κηδεία της ταυτόχρονα.

Η 26χρονη Susan Rumney, από το Workington της Cumbria, έμαθε ότι έχει ανίατο καρκίνο του τραχήλου της μήτρας πριν από δύο εβδομάδες.

Οι γιατροί λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να απαλλάξουν από τη νόσο, η οποία έχει εξαπλωθεί και στη λεκάνη της.

Susan Rumney, 26, of Workington, Cumbria (pictured with fiance Jay Clark) was given the devastating news she has incurable cervical cancer two weeks ago. Her sister Lisa wants her to have the dream wedding - and the dream funeral 

Η κα Rumney λέει ότι φοβάται να κοιμηθεί μήπως και δεν ξυπνήσει ξανά.

Η 26χρονη άρχισε αυτήν την εβδομάδα τις χημειοθεραπείες για να παρατείνει τη ζωή της και ελπίζει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, τον 38χρονο Jay Clark, πριν να είναι πολύ αργά.

Η 24χρονη αδελφή της, η Lisa, δημιούργησε ένα online έρανο στον οποίο συγκεντρώνει τα χρήματα για να της χαρίσει έναν ονειρικό γάμο και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει όσα περισσέψουν για να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας της.

Ms Rumney is pictured on her hospital bed with fiance Jay, who she hopes to marry before it

“Η εμπειρία μου στη ζωή και στους ανθρώπους δεν ήταν μεγάλη, αλλά η αγάπη που εισέπραξα μετά τη διάγνωση της αδελφής μου έχει αλλάξει πραγματικά την άποψή μου για τον κόσμο.”

Ο έρανος έχει ήδη συγκεντρώσει 5.300 ευρώ σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Η διάγνωση της Rumney ήρθε λίγους μήνες μετά το ξαφνικό θάνατο της μητέρας της, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο.

Η Rumney άρχισε να πονάει στο πόδι της λίγο αφότου η μητέρα της πέθανε και ζήτησε ιατρική συμβουλή. Οι γιατροί αρχικά το απέδωσαν σε θρόμβο αίματος, πριν αλλάξουν αργότερα τη διάγνωσή τους σε σήψη.

Αλλά πριν από δύο εβδομάδες ανακάλυψαν την πραγματική αιτία του πόνου της – καταλήγοντας σε αυτή την καταστροφική διάγνωση.

“Τα μεγαλύτερα παιδιά της γνωρίζουν ότι έχει καρκίνο, αλλά τα δύο μικρά δεν το καταλαβαίνουν,” είπε η Lisa.

“Απλά ξέρουν ότι είναι άρρωστη και μπαινοβγαίνει από το νοσοκομείο. Είναι τραγικό.”