Οι Αλβανοί κομάντος λήστεψαν τσουβάλια με καρύδια και ρόδια από το σπίτι του νεκρού Κατσίφα - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Οι Αλβανοί κομάντος λήστεψαν τσουβάλια με καρύδια και ρόδια από το σπίτι του νεκρού Κατσίφα

featured image

Καταπέλτης εναντίον του «επίλεκτου» τμήματος της αλβανικής Αστυνομίας Renea ήταν ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βαγγέλης Σακελλαράκης. που μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως οι Αλβανοί αστυνομικοί έκλεψαν από το σπίτι του Βορειοηπειρώτη τσουβάλια με καρύδια και ρόδια που είχε μαζέψει ο ίδιος. Χαρακτηριστική η φράση του «δεν έμεινε τίποτα πίσω»

Ο 35χρονος Βαγγέλης Σακελλαράκης, γαμπρός του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ δίνει περαιτέρω στοιχεία για το περιστατικό στην Αλβανία, τα οποία συγκλονίζουν.

Πιο αναλυτικά, «Ο Κωνσταντίνος πυροβολήθηκε όρθιος και με τα χέρια ανοικτά» δηλώνει ο ίδιος επικαλούμενος τον ιατροδικαστή Ιωαννίνων Θεόδωρο Βουγιουκλάκη που είδε χθες τη σορό του στο Νοσοκομείο Αργυροκάστρου παρόντος και του ιδίου.

Ταυτόχρονα, υπογραμμίζει ότι ο Κατσίφας είχε τη δυνατότητα να ξεφύγει στην Ελλάδα από το βουνό όπου βρισκόταν αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στο χωριό και να παραδοθεί και την ώρα που σήκωσε τα χέρια ψηλά οι Αλβανοί αστυνομικοί τον πυροβόλησαν από απόσταση 15 -20 μέτρων. Αυτό, είπε, φαίνεται και από το «γαλήνιο ύφος» της σορού του.

Ο κύριος Σακελλαράκης υπογράμμισε, δε, ότι ο Κατσίφας δεν σκότωσε κανέναν και αν ήθελε να το κάνει θα το έκανε. Κατά την άποψή του τα πυρά του ήταν άσφαιρα.

Σημειώνει μάλιστα ότι ο Κατσίφας είχε στοχοποιηθεί από τους Αλβανούς εδώ και 4-5 χρόνια γιατί θεωρούσαν ότι ξεσήκωνε τη μειονότητα ενώ ήθελε να κτίσει και μια εκκλησία.

Αποκάλυψε επίσης ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί τρομοκρατούσαν επί 5 ώρες τους γονείς του 35χρονου και στο τέλος άρπαξαν από το σπίτι και δυο τσουβάλια καρύδια και ρόδια που είχε μαζέψει ο Κωνσταντίνος. 

Ειδικότερα ο κ. Σακελλαράκης δήλωσε “πήραν όλα τα καρύδια και τα ρόδια που είχε μαζέψει ο κακομοίρης, δυο τσουβάλια ρόδια και καρύδια δεν έμεινε τίποτα πίσω”

Τέλος, επισημαίνει ότι οι γονείς του Κατσίφα έδωσαν κατάθεση και στις Ελληνικές Εισαγγελικές Αρχές αφού έχει διαταχθεί σχετική έρευνα και από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Δείτε στο σχετικό βίντεο την δήλωση του στο 21:05