Ο άντρας που σε ποθεί σου ζητάει να σε βλέπει, δε σε αποφεύγει - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ο άντρας που σε ποθεί σου ζητάει να σε βλέπει, δε σε αποφεύγει

featured image

Μην κολλάς. Δεν είσαι γραμματόσημο.

Σου αρέσει. Δεδομένο. Τι σου αρέσει όμως; Η εμφάνισή του; `H o τρόπος που σου συμπεριφέρεται; Ή ιδανικά και τα δυο; Aν ανήκεις στην ιδανική κατηγορία είμαστε πολύ χαρούμενες για σένα. Στην περίπτωση όμως που σου αρέσει εμφανισιακά και δε σου αρέσει ο τρόπος που σου συμπεριφέρεται, διάβασε αυτό το κείμενο, πιστεύουμε πως θα σε κάνει να δεις πιο ξεκάθαρα.

Ας ελπίσουμε πως είστε ακόμη στην αρχή της γνωριμίας, γιατί αν σου συμπεριφέρεται άσχημα και το έχεις προχωρήσει κιόλας, τότε έχεις κάνει μεγάλο λάθος. Ο άντρας που σε γουστάρει, φαίνεται. Δε θέλει να κρυφτεί. Θα επικοινωνεί μαζί σου σε κάθε ευκαιρία. Aν επικοινωνεί όποτε το θυμηθεί και σου απαντάει αραιά και πού, τότε ή δε σε θέλει όσο θα πρεπε, ή έχει άλλη.

Ο άντρας που σε ποθεί θα σου ζητάει να σε βλέπει, δε θα σε αποφεύγει. Φθηνές δικαιολογίες όπως ότι είχε πολύ δουλειά, αρρώστησε η γιαγιά του, γεννούσε η γάτα του και διάφορα τέτοια, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ισχύουν. Ο άντρας που σε θέλει θα σε παίρνει τηλέφωνο να ακούσει τη φωνή σου και θα απαντάει στις κλήσεις σου. Aν ο τύπος έχει το τηλέφωνό σου και δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ ή αποφεύγει να σηκώσει το δικό του όταν τον καλείς ή δεν επιστρέφει την κλήση, τότε απλά έχει άλλες προτεραιότητες.

Ο άντρας πρέπει να σε διεκδικεί. Αυτό είναι δεδομένο. Όταν βλέπεις ότι δεν το κάνει ποτέ και δεν τον ενδιαφέρει και να σε χάσει, τότε άστον να πάει στο καλό.Ο άντρας που είναι ερωτευμένος δε λογαριάζει τον εγωισμό του. Ακόμη κι αν εσύ δεν του στείλεις πρώτη μήνυμα ή δεν τον καλέσεις πρώτη το πρωί, εκείνος θα κάνει την πρώτη κίνηση για να σε νιώσει κοντά του.

Μήπως σε θυμάται όποτε δεν έχει κάτι άλλο να κάνει; Mήπως εξαφανίζεται χωρίς καμμία εξήγηση για μεγάλο χρονικό διάστημα; Mήπως δε σηκώνει τηλέφωνα και δεν απαντά σε μηνύματα συστηματικά; Μήπως δε σου έχει ζητήσει να βγείτε ακόμη ένα ραντεβού; Mήπως να τον άφηνες, γιατί εκεί έξω υπάρχει κάποιος άλλος που σε περιμένει με λαχτάρα; Get over it!

Πηγή : marieclaire.gr