Ραντεβού το Σάββατο στο cine Κεραμεικός δίνει το Ποτάμι - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Ραντεβού το Σάββατο στο cine Κεραμεικός δίνει το Ποτάμι

featured image

Το συνέδριο του Ποταμιού που ξεκινά αύριο Σάββατο 3 Νοεμβρίου στο Cine Κεραμεικός (Κεραμεικού 58), «θα είναι συνέδριο χωρίς πλαστικά ποτήρια, καλαμάκια και πλαστικά μπουκαλάκια νερό», όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος, με σαφή στόχο να τονιστεί ότι το Συνέδριο θα έχει εναλλακτικό στίγμα.

Ήδη στον Κεραμεικό το βανάκι του Ποταμιού έχει ξεφορτώσει εδώ και μέρες ποτήρια από μπαμπού, καλαμάκια από σιτάρι, αλουμινένια παγούρια και βέβαια τσάντες πάνινες. Ακόμη και οι κάρτες διαπίστευσης των συνέδρων θα είναι από χοντρό χαρτόνι και όχι πλαστικοποιημένες όπως είθισται.

«Στόχος μας είναι να μειώσουμε στο ελάχιστο την κατανάλωση πλαστικού στις δυο μέρες του συνεδρίου μας και να γίνουμε έτσι η αφορμή για να μειωθεί το πλαστικό -αν όχι να καταργηθεί- και από άλλες μεγάλες διοργανώσεις» δήλωσε ο υπεύθυνος υλικοτεχνικής υποδομής στο Ποτάμι, Νίκος Παπαδάκης.

Οικολογικό θα είναι και το καφενείο-εστιατόριο που θα λειτουργήσει εντός του συνεδριακού χώρου. Με προϊόντα με χαμηλά λιπαρά, λίγη ζάχαρη και αλάτι και δυνατότητα βιολογικών και βετζετέριαν επιλογών. Βέβαια στο Cine Κεραμεικός έχει επιβληθεί από τώρα καθολική απαγόρευση του τσιγάρου. Δεν θα επιτρέπεται πουθενά εντός του κτιρίου - ούτε στους διαδρόμους!

Για το ξεμούδιασμα δε των συνέδρων, που υπολογίζεται ότι θα περάσουν στο Cine Κεραμεικός περισσότερες από 20 ώρες -τις δύο μέρες- θα υπάρχουν δύο τραπέζια πινγκ πονγκ και πολλές μπάλες yoga - πιλάτες αυτές δηλαδή που υπάρχουν και στα γραφεία του Ποταμιού στην Σεβαστουπόλεως.