Ο πατήρ Λουτσέσκου υμνεί τον υιό για τον τίτλο που «του έκλεψαν οι επιτροπές» - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Ο πατήρ Λουτσέσκου υμνεί τον υιό για τον τίτλο που «του έκλεψαν οι επιτροπές»

featured image

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός ο πως ο γιος του Ραζβάν ψηφίστηκε από την ρουμανική εφημερίδα Gazzetta Sporturilor ως ο προπονητής της χρονιάς στη χώρα του.

Ο 73χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στην Ελλάδα λόγω του «τοξικού» περιβάλλοντος της Super League, ενώ ισχυρίστηκε πως την περυσινή σεζόν ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν ξέρω τι να πω. Έχει δουλέψει κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Βλέπετε τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αναβολές αγώνων σε μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα. Είναι σπουδαία επιτυχία. Ο Ραζβάν παλεύει τώρα για τον δεύτερο τίτλο του στην Ελλάδα. Νομίζω πως τον κατέκτησε την περυσινή σεζόν αλλά του το έκλεψαν οι επιτροπές».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε στον προφανή στόχο για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Όλες οι ομάδες που δούλεψα έκαναν ένα βήμα μπροστά. Πήγα στην Ξάνθη και φτάσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στον τελικό. Κατέκτησα με τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο, αλλά και το πρωτάθλημα, το οποίο μας πήραν. Σκεφτόμαστε μόνο το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ για το 2019, ουσιαστικά το κατακτήσαμε πέρυσι, αλλά μας το πήραν».

Πηγή: gazzetta.gr