Η άγνωστη συνάντηση Προβόπουλου - Μέρκελ το 2016 - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Η άγνωστη συνάντηση Προβόπουλου - Μέρκελ το 2016

featured image

Στην αποκάλυψη μιας άγνωστης συνάντησής του με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο το 2016 σε ένα κλειστό δείπνο προχώρησε ο Γιώργος Προβόπουλος σε εκπομπή του τηλεοπτικούσταθμού Action 24.

Ο πρώην διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια των 3,5 ωρών που κράτησε το δείπνο των 5 ζευγαριών σε φιλικό σπίτι, διευκρίνισε όμως ότι ο ρόλος της γερμανίδας Καγκελάριου ήταν σημαντικός ως προς τη διάσωση της χώρας τουλάχιστον σε δύο με τρεις περιπτώσεις, σύμφωνα με το liberal.gr.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Ζήτησε τη γνώμη μου» ανέφερε ο Γιώργος Προβόπουλος προσθέτοντας ότι «γνώριζε τα πάντα, έδειχνε πως έχει ασχοληθεί επισταμένως με την Ελλάδα». Στο σημείο αυτό ανέφερε πως δεν γνωρίζει ποια θα ήταν η τύχη της χώρας «αν δεν ήταν στο τιμόνι» υποστηρίζοντας πως η αποχώρησή της από την πολιτική σκηνή αποτελεί «αρνητική εξέλιξη».

Μάλιστα σημείωσε πως πληροφορήθηκε από τον οικοδεσπότη του δείπνου ότι η κ. Μέρκελ έβγαζε κάποια πικρία διότι οι Έλληνες την κακολογούν αν και έχει βοηθήσει σημαντικά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ