Φίλης: Η ΝΔ στήνει μικροκομματικό καβγά με πτώματα - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Φίλης: Η ΝΔ στήνει μικροκομματικό καβγά με πτώματα

featured image

Κατά της αλλαγής της διάταξης για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που προβλέπεται στην πρόταση για τον νέο Ποινικό Κώδικα τάχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Όσον αφορά τη δήλωση Κυρίτση «δεν θυμάμαι να έχει πεθάνει κάποιος από μολότοφ» ο κ. Φίλης είπε ότι «είναι θέμα προσωπικού ταμπεραμέντου το πώς μιλάει ο καθένας» ενώ επιτέθηκε στη ΝΔ ότι «στήνει μικροκομματικό καβγά με πτώματα».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Μιλώντας στο «Θέμα 104,6» και ερωτηθείς για την ανάρτηση του κ. Πολάκη που ζήτησε το λόγο από τον από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, γιατί κάποιες δικαστικές υποθέσεις καθυστερούν, ενώ άλλες όπως εκείνες που είναι σε βάρος του «τρέχουν», ο κ. Φίλης αναρωτήθηκε, «δεν έχει βάση αυτό που λέει ο Πολάκης ότι υπάρχει καθυστέρηση στη Δικαιοσύνη σε σημαντικές υποθέσεις;».

Υποστήριξε, δε, ότι η απάντηση του κ. Παπαγγελόπουλου «πήραμε την κυβέρνηση, όχι την εξουσία» είναι «εντός συντάγματος γιατί έχουμε την κυβέρνηση αλλά οι μηχανισμοί που ελέγχουν διάφορους μηχανισμούς του κράτους παραμένουν».

Σχολίασε, επίσης, ότι «ορθώς έστειλε η Δικαιοσύνη τον φάκελο στη Βουλή για το ζήτημα της τηλεφωνικής υποκλοπής του Γιάννη Στουρνάρα (σ.σ. από τον Παύλο Πολάκη)» αναρωτώμενος «όλες οι άλλες δικογραφίες που καθυστερούν και αφορούν το δημόσιο συμφέρον τι να πούμε γι" αυτό;».

Ειδικά για το θέμα της καταγραφής του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο Νίκος Φίλης είπε ότι «εάν αποδειχθεί η καταγραφή είναι λάθος, είναι κακούργημα με την ισχύουσα νομοθεσία και θα γίνει πλημμέλημα με τον κώδικα που προωθείται».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ